Η Άνιστον θέλει να κάνει παιδί!

30.03.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το μητρικό ένστικτο της Τζένιφερ Άνιστον ξύπνησε και το γεγονός δεν έχει να κάνει με την εγκυμοσύνη της Αντζελίνας Τζολί.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το μητρικό ένστικτο της Τζένιφερ Άνιστον ξύπνησε για τα καλά και το γεγονός δεν έχει να κάνει με την εγκυμοσύνη της Αντζελίνας Τζολί. Ότι και καλά, ζήλεψε τον Μραντ Πιτ που θα γίνει πατέρας και είπε: «Έτσι είσαι; Μία σου και μία μου». Η διάσημη ηθοποιός από πάντα ήθελε να γίνει μάνα και τώρα, στα 37 της χρόνια, νιώθει έτοιμη για το μεγάλο βήμα.

Τώρα, πως της έκατσε η φάση να τεκνοποιήσει το παιδί του Βινς Βον (δε λέω μια χαρά το παλικάρι. Δυο μέτρα άνδρας είναι) και ουχί του Μπραντ, που κατά τις φήμες την παρακαλούσε να του κάνει ένα παιδί, ε...τι να πει κανείς για τα γούστα της αλληνής. Όπως εκμυστηρεύτηκε η Τζένιφερ σε δικούς της ανθρώπους, θέλει πολύ να κάνει ένα παιδί και μάλιστα τα Χριστούγεννα, καλώς εχόντων των πραγμάτων και Θεού θέλοντος, να το κρατάει στην αγκαλιά της.

Την επιθυμία της Άνιστον συμμερίζεται και ο Βον, ο οποίος αν και φανατικός εργένης, μετά τη γνωριμία του με την Τζένιφερ, όχι μόνο δεν έχει πρόβλημα να παντρευτεί, αλλά πιστεύει πως ήρθε και αυτού η ώρα να γίνει πατέρας. Όπως καταλαβαίνεις, το ζευγάρι αυτή την περίοδο βρίσκεται σε φάση...γονιμοποίησης, γι αυτό κι έχει αρχίσει τα ταξίδια αναψυχής. Συνδυάζουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]