Μπόκοτα - Μαντώ: κόντρα για το φόρεμα!

29.03.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Με την Δάφνη Μπόκοτα τα έχει πάρει η Μαντώ και για τα όσα γράφει γι αυτήν στο βιβλίο της για την Γιουροβίζιον.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Με την Δάφνη Μπόκοτα τα έχει πάρει η Μαντώ και για τα όσα γράφει γι αυτήν στο βιβλίο της για την Γιουροβίζιον.Η Μπόκοτα 18 χρόνια στο μετερίζι της Γιουροβίζιον έχει να θυμάται πράγματα και πράγματα, μεταξύ αυτών, το δερμάτινο φόρεμα της Μαντούς και η μπαλάντα που είπε στη συμμετοχή της, το 2003. Έμφραγμα πήγε να πάθει η Δάφνη με το που είδε το ρούχο για το οποίο θεωρούσε ότι ήταν παλιομοδίτικο και δεν έκανε για το τραγούδι.

Η αοιδός εννοείται πως δεν άφησε να πέσει κάτω το σχόλιο της Μπόκοτα κι αφού ξεκαθαρίζει πως επρόκειτο για μία δημιουργία του Τζούλιαν Μακ Ντόναλντ, επιτίθεται στην πρώην παρουσιάστρια. «Τα λέει αυτά για να πουλήσει το βιβλίο της» λέει η Μαντώ και κατανοώ τη σκέψη της. Αλλά σιγά μην τρέξω να αγοράσω Μπόκοτα για να διαβάσω περί Μαντούς φορέματος και Ρακιντζή χορογραφίας!

Βέβαια η Μπόκοτα δε μίλησε και...μελιστάλαχτα! «Προσπάθησα να πω στην Μαντώ για το φόρεμα, αλλά είδα ένα κόλλημα με αυτό και δεν είπα τίποτε» γράφει στο βιβλίο. Και γιατί να μην έχει κόλλημα η αοιδός; Μπορεί το εν λόγω ρούχο, με το σκίσιμο μέχρι χαμηλά την κοιλιά να ήταν ολίγον κιτς, αλλά η γυναίκα το «χρυσοπλήρωσε» στον Μακ Ντόναλντ, γι αυτό το...λάτρεψε! Τώρα, όσον αφορά τη γνώμη της Μπόκοτα, η Μαντω δε δίνει σημασία, διότι η εν λόγω δεν είναι στυλίστρια. Να το έλεγε ο Μάρκελος Νύκτας, θα είχε μία άλλη βαρύτητα!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]