Ο Ρόκκος εγκαταλείπει την Αθήνα!

15.11.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Farmer boy επιθυμεί διακαώς να γίνει ο Στέλιος Ρόκκος και να ζήσει για πάντα σε μία φάρμα στη Λήμνο παρέα με τη γυναίκα του...
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Farmer boy επιθυμεί διακαώς να γίνει ο Στέλιος Ρόκκος και να ζήσει για πάντα σε μία φάρμα στη Λήμνο παρέα με τη γυναίκα του, τα σκυλιά, τα γατιά, τα κατσίκια και τα άλογά τους. Η επιθυμία του γνωστού αοιδού είναι τόσο μεγάλη, που ήδη έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τη μεγάλη μετακόμιση - αποκέντρωση που υπολογίζεται να γίνει μέσα στον επόμενο χρόνο. Ήδη, έχουν ξεκινήσει το χτίσιμο του σπιτιού και τη διαμόρφωση της φάρμας, ώστε να τα βρουν έτοιμα όταν θα πάνε το ζευγάρι με τα ζωντανά. Πως, όμως, ο Ρόκκος πήρε μια τέτοια μεγάλη απόφαση; Και με το τραγούδι τι θα γίνει; Θα το εγκαταλείψει τελείως;

Λοιπόν, ο αοιδός έχει απηυδήσει από τη ζωή εδώ στην Αθήνα (και που, μένει σε βίλα στο Λαγονήσι. Σκέψου να έμενε σε δυάρι ισόγειο στην Κυψέλη!) και θέλει να ζήσει με τη γυναίκα του μία ήρεμη ζωή στην γενέτειρά του, τη Λήμνο, όπου θα μεγαλώσουν τα παιδάκια που θα κάνουν. Η Νικολέτα, μάλιστα, είναι σύμφωνη με αυτό, αφού συν τοις άλλοις της αρέσει πολύ το νησί.

Και πάμε τώρα στο κεφάλαιο τραγούδι. Ο Ρόκκος δεν θα εγκαταλείψει τελείως το τραγούδι. Θα κάνει κάποιες επιλεκτικές δουλειές και στην Αθήνα θα έρχεται για λίγο και για καλές συνεργασίες.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.