Ξανά μαζί Τζουντ Λο - Σιένα Μίλερ!

16.11.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Δεν πεθαίνει δεν πεθαίνει, η αγάπη που μας δένει. Δεν πεθαίνει τ' όνειρο μας, γιατί ζει μες το μυαλό μας (δις)».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Δεν πεθαίνει δεν πεθαίνει, η αγάπη που μας δένει. Δεν πεθαίνει τ' όνειρο μας, γιατί ζει μες το μυαλό μας (δις)». Κάπως έτσι το σκέφτηκαν ο Τζουντ Λο και η Σιένα Μίλερ και είπαν να δώσουν μία ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους. Μη ρωτάς ποια στον αριθμό είναι η επανασύνδεση αυτή (έχουμε χάσει βλέπεις το μέτρημα από το καλοκαίρι που χώρισαν), όμως, όπως φαίνεται, τώρα τα πράγματα είναι πιο σοβαρά.

Σκορπώντας χαμόγελα αριστερά δεξιά και με την ευτυχία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους, Τζουντ και Σιένα έκαναν δημόσια εμφάνιση στην πρεμιέρα της νέας ταινίας αυτής, «Καζανόβα». Όπως ήταν φυσικό, με το που έσκασε μύτη το ζευγάρι, τα φώτα στράφηκαν πάνω τους και οι ερωτήσεις έπεσαν βροχή. «Πως, πότε, γιατί» δεν προλάβαιναν να ρωτάνε οι δημοσιογράφοι, των οποίων η απορία αν είναι ξανά μαζί, λύθηκε. Είναι και δεν είναι μαζί.

Βασικά, όπως αποκάλυψε η Μίλερ, είναι σε μία φάση που προσπαθούν να τα ξαναβρούν και να αφήσουν πίσω το παρελθόν. Για αρχή, η Σιένα πήγε σε πλαστικό για αφαίρεση των κεράτων με τα οποία τη στόλισε πριν ένα χρόνο ο αγαπημένος της. Στη συνέχεια, ξεκίνησαν κάποιες επαφές για επανασύνδεση, μετά βγήκαν για ποτάκι και φαγητό και τώρα πια κάνουν δημόσιες εμφανίσεις. Α, στο μεταξύ κυκλοφόρησαν φήμες για δεσμό της Μίλερ με το νέο Τζέιμς Μποντ. Τέλος πάντων, το ζευγάρι φαίνεται πως διανύει μία καλή φάση και γιατί όχι τα παιδιά;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]