Δημοσίευμα θέλει την Παπαρίζου να φοβάται για καρκίνο!

17.11.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει στην Έλενα Παπαρίζου το δημοσίευμα της σουηδικής εφημερίδας «Expressen»,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μεγάλη ταραχή και αναστάτωση έχει προκαλέσει στην Έλενα Παπαρίζου και το οικογενειακό της περιβάλλον το δημοσίευμα της σουηδικής εφημερίδας «Expressen», που θέλει τη γνωστή αοιδό να κάνει εξετάσεις για καρκίνο του μαστού. Το άρθρο κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες και γρήγορα έγινε θέμα συζήτησης στην Σουηδία, γενέτειρα της Παπαρίζου, όπου όλοι πλέον αναρωτιούνται αν είναι αλήθεια όλα όσα γράφτηκαν.

Αν ισχύει δηλαδή πως η Έλενα διαπίστωσε πριν λίγο καιρό ότι στο στήθος της έχει εμφανισθεί ένας όγκος και κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστώσει αν είναι καλοήθης ή κακοήθης. Σύμφωνα, δε, με το δημοσίευμα, τα αποτελέσματα δεν έχουν βγει ακόμη, αν και η ίδια και οι δικοί της άνθρωποι φοβούνται τα χειρότερα. Μάλιστα, η εν λόγω εφημερίδα φιλοξενεί και δηλώσεις της μητέρας της Παπαρίζου, η οποία επιβεβαιώνει την είδηση λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ελπίζω όλες οι εξετάσεις να είναι αρνητικές. Δεν πιστεύω ότι ένα κορίτσι 20 χρονών μπορεί να πάθει κάτι τέτοιο. Η Έλενα ανησυχεί, αλλά εγώ πρέπει να δείξω ψυχραιμία».

Το δημοσίευμα δε σταματά εδώ και συνεχίζει, λέγοντας πως η αοιδός ακύρωσε μία σειρά από συναυλίες στη Σουηδία, λόγω του προβλήματος αυτού. Ο συσχετισμός αυτός, ακύρωση - καρκίνος, στηρίζεται στη λογική ότι ποτέ μέχρι σήμερα η Έλενα δεν είχε ακυρώσει συναυλία και δη στη Σουηδία, που είναι και η γενέτειρά της. Το γεγονός να έχει πάθει υπερκόπωση από τα συνεχή ταξίδια και τις εμφανίσεις σε κέντρο στην Αθήνα, μάλλον δε στέκουν ως λογική για τους Σουηδούς, οι οποίοι επιμένουν πως η Παπαρίζου έχει όγκο, απλά δεν ξέρει τη φύση του και τι είδους θεραπεία θα ακολουθήσει. Τι λέει η ίδια η τραγουδίστρια για όλα αυτά; Αν και είναι φανερά ενοχλημένη, αποφεύγει να δηλώσει και να σχολιάσει το παραμικρό.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]