Στεφανίδου - Πασχαλίδου: κόντρα για ένα εσώρουχο!

17.11.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στα χαρακώματα βρίσκονται η Τατιάνα Στεφανίδου και η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου και αιτία είναι ένα...βρακί!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στα χαρακώματα βρίσκονται η Τατιάνα Στεφανίδου και η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου και αιτία είναι ένα...βρακί! Συγκεκριμένα, αυτό που φορούσε, χρώματος μαύρο, η Πασχαλίδου σε πρόσφατη έξοδό της και που από μία απροσεξία της στιγμής, βγήκε φόρα παρτίδα κι έγινε πρωτοσέλιδο σε εφημερίδες και περιοδικά. Προτού, όμως, κυκλοφορήσουν οι συγκεκριμένες φωτογραφίες φρόντισε να τις παραλάβει πρώτη η Τατιάνα και να κάνει τα ανάλογα σχόλια. Κι όταν λέω «σχόλια Τατιάνας» καταλαβαίνεις, περί τι Τατιανιών μιλάω.

Καταρχήν, η Στεφανίδου αφιέρωσε μεγάλο μέρος από την εκπομπή της στο εσώρουχο της Πασχαλίδου, διότι πως να το κάνουμε, μες στην αναβροχιά (έλλειψη θεμάτων) καλό και το βρακί! Στη συνέχεια, έκανε ένα σχετικό γκάλοπ με τους πανελίστες της και μετά σοβάρεψε για να κάνει την απαραίτητη ανάλυση του θέματος. Ποία ήταν αυτή; Θεωρεί η παρουσιάστρια, πως η συνάδελφός της επίτηδες σήκωσε τη φούστα κι άφησε να φανεί το εσώρουχό της, προκειμένου να προκαλέσει και να ανεβάσει τα νούμερα της εκπομπής της, που παρεμπιπτόντως τη βάση (δηλαδή το 10) σπανίως την πιάνει. Το σκεφτικό της Τατιάνας στην ανάλυση της θεωρώ πως είναι το εξής: άμα δει ο τηλεθεατής μπόλικο καλσόν και λίγο μαύρο εσώρουχο από απρόσεκτη παρουσιάστρια θα βλέπει αποκλειστικά και μόνο την εκπομπή της, μπας και ξανασυμβεί ανάλογο...ατύχημα. Βουλωμένο γράμμα διαβάζει η Τατιάνα μας. Πάντως, έκανε και μία αναπαράσταση για να εξηγήσει στους τηλεθεατές ποιο είναι το «ατύχημα της φούστας», σηκώνοντας τη δική της μέχρις ενός σημείου. Μεταξύ μας, Τατιάνα, αλλά εκεί δεν είναι «ατύχημα», αλλά δείχνω λίγο πόδι στο αγόρι απέναντι που μου γυάλισε.

Όλα αυτά προκάλεσαν την αντίδραση της Πασχαλίδου, η οποία την επομένη κιόλας φρόντισε να απαντήσει στην Στεφανίδου. «Μου θυμίζει τα αγοράκια που κορόιδευαν τα κοριτσάκια στο σχολείο κι έλεγαν: βλέπω το βρακί σου» ήταν η έξυπνη για Αλεξάνδρα απάντηση. Της είπε κι άλλα, (δεν τα θυμάμαι όλα), όπως ότι η καλοσύνη έχει και τα όρια της, ενώ για κλείσιμο της αφιέρωσε το all time classic τραγούδι του Καρβέλα, «Τα πρόστυχα, τα μαύρα τα εσώρουχά σου». Μεγάλες στιγμές ζει η τηλεόραση, ε;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]