Παντρεύτηκε η Κριστίνα Αγκιλέρα

21.11.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η μία μετά την άλλη δεσποινίδα της Ποπ παίρνει τη μεγάλη απόφαση να παντρευτεί. Έτσι, μετά την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, ήρθε η σειρά της Κριστίνα Αγκιλέρα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η μία μετά την άλλη δεσποινίδα της Ποπ παίρνει τη μεγάλη απόφαση να παντρευτεί. Έτσι, μετά την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, ήρθε η σειρά της Κριστίνα Αγκιλέρα να ντυθεί νυφούλα και όπως η συνάδελφος - αντίζηλός της και αυτή να κάνει τη δική της οικογένεια και να αποκτήσει παιδάκια. Για αρχή, η Αγκιλέρα αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με τον επί τρία χρόνια αγαπημένο της, τον μουσικό παραγωγό Τζόρνταν Μπράτμαν. Ο γάμος, αν κι έγινε σε κλειστό κύκλο (μόλις 130 ήσαν οι καλεσμένοι) ήταν χλιδάτος, δεν θα τον λέγαμε υπερβολικό, και κράτησε τέσσερις μέρες.

Μάλιστα, επί τέσσερις μέρες το γλένταγε το ζευγάρι με τους φίλους του, ανάμεσα τους η Κάμερον Ντιάζ, ο Τζάστιν Τιμπερλέικ και η Σάρον Στόουν, ενώ το πάρτι κάθε μέρα είχε και διαφορετική θεματολογία με πλούσια πάντα εδέσματα. Στα της τελετής τώρα, αυτή πραγματοποιήθηκε στη Νάπα, στην Β. Καλιφόρνια. Η Αγκιλέρα φορούσε ένα νυφικό σχεδιασμένο από τον Κριστιάν Λακρουά, ενώ το κεφάλι της στόλιζαν πολύτιμες πέτρες και λευκά λουλούδια. Στον χώρο της τελετής η νύφη κατέφθασε με μία λευκή Ρολς Ρόις.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2002, μέσω του ατζέντη της Κριστίνα. Η πρόταση γάμου έγινε το Φεβρουάριο στις διακοπές τους, ενώ οι κακές γλώσσες με το που άκουσαν τα νέα έσπευσαν να σχολιάσουν πως...ζήλεψε την Σπίαρς και πράττει το ίδιο.