Ο Ανδρέας κλαίει, το Dream καταρρέει!

19.05.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μετά από τόση τηλεμουρμούρα και κλάψα του Μικρούτσικου κι αφού τον λυπήθηκε η ψυχή μου με τα όσα έλεγε για τον «ακήρυχτο πόλεμο» εναντίον του
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μετά από τόση τηλεμουρμούρα και κλάψα του Μικρούτσικου κι αφού τον λυπήθηκε η ψυχή μου με τα όσα έλεγε στο «Πρωινό Κους, Κους» για τον «ακήρυχτο πόλεμο» εναντίον του, κάθισα να δω το καθημερινό επεισόδιο του «Dream Show». Αυτό δεν είναι «ονειρεμένο σόου», αλλά αληθινός εφιάλτης. Δεν μιλάω για τη βαρεμάρα που ένιωσα και που είναι σε όλο της το μεγαλείο. Μιλάω για τους παίκτες που αν εδώ ισχύει το «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται», τότε για το εν λόγω reality προβλέπεται μία μέρα κακή, στραβή και ανάποδη!

Ένα 21χρονο αδύνατο, με μεγάλα αυτιά, σχεδόν ανορεξικό κοριτσάκι, η Κλειώ, αποχώρησε από το παιγνίδι επειδή δεν της έδωσαν το ρόλο της Γκριζαμπέλα στο μιούζικαλ «Cats». Το να έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου δεν είναι απαραίτητα κακό. Το εν λόγω κορίτσι, όμως, όχι μόνο δεν είχε μεγάλη ιδέα για την αφεντιά της, αλλά μόνο που δεν τσουρομάδησε την Αύρα Ξεπαπαδάκου, στην προσπάθειά της να την πείσει πως από κακή συγκυρία βρίσκεται εδώ και όχι στο Λονδίνο, να παίζει στο αυθεντικό μιούζικαλ! «Είναι αδικία, είναι αδικία» ήταν τα επιχειρήματα της για τον εκνευρισμό που ένιωσε επειδή το ρόλο πήρε άλλη σπουδάστρια και όχι αυτή.

Η παραγωγή της είχε δώσει να ρόλο σε σεξπηρικό έργο, αλλά ο Σαίξπηρ είναι πολύ λίγος για το καχεκτικό κορίτσι, που αποχώρησε γιατί αδικήθηκε κατάφορα το ταλέντο της. Το γεγονός ότι η φωνή της ακούγεται λες και της έχουν βάλει μανταλάκι στη μύτη, ουδεμία σημασία έχει γι αυτήν. Φταίει, όμως, η παραγωγή που δεν της έβαλε να παίξει το «Ποντικάκι» το μόνο ρόλο που ίσως να ταίριαζε στην αφεντιά της. Κατά τα άλλα, θες επειδή είναι αρχή, θες επειδή έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους...ταγμένους στην Τέχνη; Το επεισόδιο ήταν ντιπ για ντιπ βαρετό, με πρόβες, μαθήματα και χορό, σαν το Fame Story καλή ώρα. Μάλιστα, είναι τόσο ίδιο το πρόγραμμα, που νομίζεις ότι πρόκειται για το Fame 4.

Συμβουλή από μία ταπεινή τηλεθεάτρια: Ανδρέα, άσε τις κλάψες και πιάσε δουλειά, γιατί βλέπω το «Όνειρο» να γίνεται πολύ σύντομα...εφιάλτης!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]