Η Καμίλα "δυναστεύει" τον Κάρολο!

18.05.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Νόμιζε πως παντρεύτηκε πριγκίπισσα, αλλά τελικά αποδείχθηκε πως πήρε τη μητριά της Χιονάτης, σε εμφάνιση και χαρακτήρα. Ο λόγος για τον Κάρολο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Νόμιζε πως παντρεύτηκε πριγκίπισσα, αλλά τελικά αποδείχθηκε πως πήρε τη μητριά της Χιονάτης, σε εμφάνιση και χαρακτήρα. Ο λόγος για τον δύσμοιρο και κατακαημένο πρίγκιπα Κάρολο και τη δεύτερη σύζυγό του Καμίλα Πάρκερ, η οποία μετά το γάμο έχει βγάλει έναν άσχημο χαρακτήρα. Η βασιλική οικογένεια της έδωσε τον τίτλο της πριγκίπισσας της Κορνουάλης και αυτή μάλλον κατάλαβε «δικτάτορας της Κορνουάλης», αφού έχει γίνει σκέτος τύραννος. Και ποιος την πληρώνει; Μα ο Κάρολος βεβαίως, ο οποίος φαίνεται χαμένος και μετανοιωμένος που την παντρεύτηκε. Άσε, που είναι και...νηστικός!

Η Καμίλα, για να καταλάβεις τι εννοώ, μετά την επιστροφή τους από το γαμήλιο ταξίδι, όπου προφανώς έδωσε μπόλικο κοκό στον άνδρα της, αποφάσισε να του κάνει...δίαιτα, στέλνοντάς τον να κοιμάται σε άλλο κρεβάτι. Ο Κάρολος προσπάθησε να την μεταπείσει, αλλά αυτή είναι ανένδοτη: θέλει την ησυχία της. Αμ, το άλλο; Τον Κάρολο τον έχει σήκω κάτσε, κάτσε σήκω. Μόνο στις καρπαζιές δεν τον έχει αρχίσει και δεν τον φωνάζει «δούλε»! Η συμπεριφορά της αυτή προς τον Κάρολο εξόργισε τον Γουίλιαμ, ο οποίος την στρίμωξε στη γωνία και της σφύριξε δύο φωνήεντα: «Άπαξ και προσβάλεις ξανά τον πατέρα μου την έβαψες» της είπε κι αυτή το έκανε τουμπεκί. Δεν είναι να ανοίγει μέτωπα. Ο Γουίλιαμ δεν της ζήτησε να γυρίσει και στη συζυγική κλίνη, διότι είναι ντροπαλός σε τέτοια ζητήματα. Θα βάλει τον Χάρι να το πει, που είναι πιο ξεπεταγμένος.

Πίσω από την πλάτη του Γουίλιαμ, η Καμίλα συνεχίζει να είναι...bitch στον Κάρολο - Σταχτοπούτα και μόνο το τζάκι της κρεβατοκάμαράς της δεν τον έχει βάλει να καθαρίσει. Ωστόσο, η νύφη είναι το ίδιο αυταρχική και στους υπόλοιπους, ζητώντας τους να υποκλίνονται μπροστά τους. Για τις σπατάλες της καλύτερα να μη μιλήσω. Ή μάλλον θα μιλήσω γιατί με τρώει. Η Καμίλα την έχει δει Τζάκι Κένεντι - Ωνάση και όπως εκείνη έτρωγε τα λεφτά του Αριστοτέλη σαν μαρουλόφυλλα, έτσι τρώει τώρα αυτή του Κάρολου. Κάνει πολλά έξοδα, ψωνίζει σαν τρελή ακριβά και άχρηστα πράγματα, ενώ οι οικονομικοί σύμβουλοι του Παλατιού υπολογίζουν πως μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχει ξοδέψει ως δύο εκατομμύρια δολάρια. Κι όλα αυτά τα πληρώνει ο Κάρολος από την τσέπη του.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]