Παρουσιάστηκε ο Ρέμος!

18.05.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στα ραφ ντύθηκε ο Αντώνης Ρέμος και από το απόγευμα της Τρίτης είναι ο πιο καλός σμηνίτης και όπως θα δούμε στην πορεία και ο πιο χρήσιμος!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στα ραφ ντύθηκε ο Αντώνης Ρέμος και από το απόγευμα της Τρίτης είναι ο πιο καλός σμηνίτης και όπως θα δούμε στην πορεία και ο πιο χρήσιμος! Ο γνωστός αοιδός παρουσιάστηκε στο Κέντρο Κατάταξης Νεοσύλλεκτων Πολεμικής Αεροπορίας, στην Τρίπολη και για σαρανταπέντε μέρες θα εκτίσει την εξ’ αναβολής θητεία του. Εξάλλου, οι εξετάσεις που υποβλήθηκε τις προηγούμενες μέρες ήσαν καθαρές και δεν υπήρχε λόγος να πάρει και άλλη αναβολή.

Έτσι, ο αοιδός πήρε το δρόμο προς Τρίπολη και συνοδεία δύο φίλων του παρουσιάστηκε στο Κέντρο. Με μία βαλίτσα στο χέρι πέρασε την Πύλη και πήγε να φορέσει τα ραφ. Αν έχει άγχος; Λογικά όχι, διότι 45 μέρες δεν είναι τίποτε. Διακοπές στη Μύκονο πας και κάθεσαι περισσότερο! Άσε, που ο Ρέμος στο διάστημα αυτό δεν θα κάνει ο, τι και οι υπόλοιποι, ούτε πρόκειται να αναλάβει την...Καλλιόπη.

Μια που τον βρήκαν εύκαιρο λένε να τον «εκμεταλλευτούν» στην Αεροπορία και σχεδιάζουν με τον τραγουδιστή μία σειρά συναυλιών, όσο θα διαρκέσει η θητεία του. Οπότε μη φανταστείς ότι θα αλωνίσουν τα στρατόπεδα της χώρας. Η πρώτη συναυλία πρόκειται να γίνει στην Τρίπολη και μάλλον μαζί με τον Ρέμο θα εμφανισθεί και η Δέσποινα Βανδή με το συνεργείο της (βλέπε Καλομοίρα - Χρήστου), η οποία αυτό το καλοκαίρι - ελέω κόρης και ΑΕΚ - θα αλωνίσει την χώρα για τα...βασικά έξοδα. Η επόμενη συναυλία του Ρέμου θα είναι στην Ορεστιάδα. Άσχετη απορία: τον Παπακαλιάτη πως τον «εκμεταλλεύονται» στον Στρατό; Τους ανεβάζει οικογενειακά δράματα με μάνα, κόρη και ομορφονιούς;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]