Τρίτο στεφάνι για Τομ Κρούζ;

16.05.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Έτοιμος για το τρίτο στεφάνι είναι ο Τομ Κρουζ, ο οποίος αν και δεν έχει συμπληρώσει ένα μήνα σχέσης με την πολύ μικρότερή του, Κέιτ Χολμς, βιάζεται να την αποκαταστήσει.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έτοιμος για το τρίτο στεφάνι είναι ο Τομ Κρουζ, ο οποίος αν και δεν έχει συμπληρώσει ένα μήνα σχέσης με την πολύ μικρότερή του, Κέιτ Χολμς, βιάζεται να την αποκαταστήσει. Μάλιστα, το ζευγάρι μετά την επιστροφή του από τη Ρώμη, πέταξε με ιδιωτικό τζετ από το Λος Άντζελες στο Οχάιο, προκειμένου ο Τομ να γνωρίσει τους γονείς της. Και πρόσεξε, ο ίδιος το πρότεινε και μάλιστα επέμενε. Όχι ότι αυτό χάλασε ή άγχωσε τη νεαρή ηθοποιό, η οποία στο πλευρό του Κρουζ ζει το όνειρο της.

Οι γονείς της Χολμς ενθουσιάστηκαν με τον γαμπρό και τον καλό του χαρακτήρα. Αν και στην αρχή είχαν κάποιες αμφιβολίες και κυρίως για τη διαφορά ηλικίας που χωρίζει το ζευγάρι (δεκαέξι ολόκληρα χρόνια). Ωστόσο, σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχει πάντα μία θεία της νύφης, που έχει τις αμφιβολίες της και βγαίνει να της εκφράσει στα τοπικά μέσα. Έτσι, σύμφωνα με εφημερίδα του Οχάιο, μία συγγενής της Χολμς έχει τις επιφυλάξεις της για τη σχέση της ανιψιά της με τον διάσημο ηθοποιό και κατά πόσο αυτή θα διαρκέσει στο μέλλον.

«Ο Τομ είναι μπερμπάντης» λέει η θεία και παραπέμπει τους δημοσιογράφους στο παρελθόν του, όπου μετράει δύο αποτυχημένους γάμους και μία αποτυχημένη σχέση με την Πενέλοπε Κρουζ, που επίσης πήγαινε για γάμο. Τώρα, η θεία δεν έχει άδικο, αλλά και η ανιψιά της, όμως για το νεαρό της ηλικίας της, δεν είναι και φερέγγυα στη μονιμότητα της σχέσης. Έχει έναν πρόσφατο διαλυμένο αρραβώνα και μία αποτυχημένη σχέση με νεαρό συμπρωταγωνιστή της. Πάντως, «ειδικοί» επί των σχέσεων στο Χόλιγουντ προβλέπουν πως το ζευγάρι θα περάσει μεγάλη κρίση όταν θα τεθεί το θέμα «πίστη». Αυτός είναι από τους φανατικότερους Σαϊεντολόγους και αυτή πιστή Καθολική, έχοντας μάλιστα δηλώσει κατά καιρούς πως η διασημότητα δεν πρόκειται να αλλάξει τα θρησκευτικά της πιστεύω. Αυτό, μάλιστα, είναι πρόβλημα!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]