Ανδρέας εναντίον όλων!

17.05.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Για τρίτη φορά μέσα σε λίγους μήνες προβλήθηκε ο Τιτανικός και παρόλα αυτά κατάφερε να κατατροπώσει το Dream Show στην πρεμιέρα του.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Για τρίτη φορά μέσα σε λίγους μήνες προβλήθηκε ο Τιτανικός και παρόλα αυτά κατάφερε να κατατροπώσει το Dream Show στην πρεμιέρα του. Δέκα ολόκληρες μονάδες διαφορά είχαν τα δύο προγράμματα και η εξέλιξη αυτή δεν φάνηκε να άρεσε ιδιαίτερα στον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος από το βήμα της απογευματινής εκπομπής του καταφέρθηκε εναντίον των αντίπαλων καναλιών. Το «Αυτό που θέλουν οι γυναίκες» μετατράπηκε σε.... «Αυτό που θέλει ο Ανδρέας», ο οποίος επί ένα τέταρτο είτε άφηνε αιχμές είτε μιλούσε ανοιχτά για τους υπόλοιπους σταθμούς και την αδιαφορία που έδειξαν για το νέο reality.

«Για κάποιους το γεγονός του Σαββατοκύριακου ήταν το «στημένο» μαλλιοτράβηγμα δύο τραγουδιστριών έξω από νυχτερινό κέντρο» είπε ο Ανδρέας και συμφωνώ μαζί του, διότι διόλου με απασχολεί αν η Φραντζή (πρώην Μπάμπης) έβγαλε τούφα τούφα το καμένο extension της Βέρας Λάμπρου. Γεγονός του διημέρου Ανδρέα ήταν που έγινα νονά και κανείς δεν ασχολήθηκε, αλλά δεν το έκανα θέμα Ανδρέα μου. Ο, τι θέλει βάζει ο καθένας και δεν του υποδεικνύουμε με τι θα ασχοληθεί.

Ο Ανδρέας αναφέρθηκε και στην αλλαγή της τελευταίας στιγμής του προγράμματος των υπολοίπων καναλιών. Είπε ο Μικρούτσικος για παράδειγμα ότι το Star εκεί που έβαζε τον «Ιάσονα και την Αργοναυτική εκστρατεία», τώρα έβαλε το «Σεισμός 10,5 Ρίχτερ». Έτσι, λίγο ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, λίγο το «κούνημα» η πολυδιαφημισμένη πρεμιέρα της πιο πολυέξοδης παραγωγής συγκέντρωσε μεν τηλεθέαση, όχι όμως την αναμενόμενη. Γι αυτό και ο Ανδρέας ήρθε και φούντωσε, αλλά αυτό το φούντωμα δεν ξέρω κατά πόσο θα τον ωφελήσει, διότι στο κάτω κάτω ποτέ μην περιμένεις από τον αντίπαλο να σε στηρίξει ή να σε διαφημίσει. Εξάλλου, ο Alpha έχει τόσο το «Πρωινό Κους-Κους» που μπορεί να αφήσει τα δράματα των τηλεθεατών και να ασχοληθεί με αυτά των φερέλπιδων ηθοποιών, όσο και το «Όλα», την καλύτερη διαφήμιση του προγράμματος! Δεν χρειάζεται ο Ανδρέας να «παρακαλά» να τον παίξει η Τατιάνα, η Λαμπίρη και η Κουβελλογιάννη....


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]