"Αγριες νύχτες" Παρίς Χίλτον - Πάρη Κασιδόκωστα

08.03.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Πυρετός, πυρετός είν’ ο δικός μας ο δεσμός. Πυρετός, πυρετός είναι ο έρωτας αυτός». Οι στίχοι αυτοί του Καρβέλα ταιριάζουν γάντι στο δεσμό του Πάρη Κασιδόκωστα και της Παρίς Χίλτον,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Πυρετός, πυρετός είν’ ο δικός μας ο δεσμός. Πυρετός, πυρετός είναι ο έρωτας αυτός». Οι στίχοι αυτοί του Καρβέλα ταιριάζουν γάντι στο δεσμό του Πάρη Κασιδόκωστα και της Παρίς Χίλτον, ο έρωτας των οποίων έχει γίνει θέμα συζήτησης στο Λος Αντζελες. Μην έχουμε αυταπάτες, ο κόσμος ασχολείται μαζί τους, επειδή η άτακτη Παρίς έχει και πάλι νέο αγαπημένο και φροντίζει να κάνει κατανοητό τον έρωτά της όπου και αν βρίσκεται το ζευγάρι. Για παράδειγμα, τις προάλλες τα ερωτευμένα πάμπλουτα πιτσουνάκια βρέθηκαν σε σουίτα πολυτελέστατου ξενοδοχείου στο Μπέβερλι Χιλς, για να περάσουν μία νύχτα όλο τρέλα.

Μόνο που υπολόγισαν χωρίς τους ενοίκους και τον ξενοδόχο, οι οποίοι απηυδισμένοι από τα «αχ, βαχ» που έβγαιναν από τη σουίτα, έκαναν έντονες παρατηρήσεις στο ζευγάρι. Το αποτέλεσμα; Οι...Πάριδες να τραπούν σε άτακτη φυγή και να συνεχίσουν τα...επιφωνήματα σε άλλα μέρη με λιγότερο κόσμο. Οι παπαράτσι, πάντως, τους έχουν πάρει στο κυνηγητό, απαθανατίζοντας τους σε τρυφερές στιγμές, ενώ τελευταία κυκλοφόρησαν φωτογραφίες όπου έβγαιναν από ινστιτούτο ομορφιάς που είχαν πάει για τον καλλωπισμό του Πάρη.

Το ζευγάρι είχε πάει μαζί στην απονομή των βραβείων Όσκαρ και αυτή ήταν η πρώτη τους επίσημη εμφάνιση. Του Αγίου Βαλεντίνου ο γιος της Μαριάνα Λάτση της έκανε ένα πανάκριβο δώρο, ενώ στη φιλανθρωπική δημοπρασία για τα θύματα του τσουνάμι, αγόρασε έναντι 15 χιλιάδων δολαρίων, ένα πορτρέτο της καλής του. Περιττό να σου πω, πως την 24χρονη Παρίς την πήραν τα ζουμιά με την κίνηση αυτή του Έλληνα τζέντλεμαν, νιώθοντας τον έρωτα της γι αυτόν να δυναμώνει. Ως πότε θα είναι δυνατός; Ο χρόνος θα το δείξει!

Δήμητρα Ζάρκου