"Peri-minator"!

07.03.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σε reality μηνύσεων έχει εξελιχθεί το fame Story, όπου ο ένας κάνει μήνυση στον άλλο για ψύλλου πήδημα. Βέβαια, τις περισσότερες μηνύσεις μέχρι στιγμής τις μετρά ο Νίκος Μουρατίδης
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σε reality μηνύσεων έχει εξελιχθεί το fame Story, όπου ο ένας κάνει μήνυση στον άλλο για ψύλλου πήδημα. Βέβαια, τις περισσότερες μηνύσεις μέχρι στιγμής τις μετρά ο Νίκος Μουρατίδης, στον οποίο μετά το Στέλιο Ρόκκο λέγεται πως ετοιμάζεται να του κάνει μία η Ναταλία Γερμανού μετά του Γιώργου Τσαλίκη, επειδή ο Μουρατίδης χλεύασε το άσμα «Ο άνδρας ο τέλειος». Ωστόσο, την Κυριακή στο Live οι αντίπαλες πλευρές διατήρησαν ένα επίπεδο και δεν ξεκατινιάστηκαν. Απλά, για ακόμη μία φορά είχαν στο περιθώριο τον Μουρατίδη, στον οποίο ουδείς από τους κριτές απηύθυνε το λόγο. Να κάνω μία πρόταση; Δεν αλλάζουν θέσεις και να πάει ο Μουρατίδης στην άκρη, να τον έχουν μια και καλή στο φτύσιμο; Όχι τίποτε άλλο, αλλά έχει στραβολαιμιάσει η Δρούτσα στην προσπάθειά της να μιλάει στους υπόλοιπους.

Ο Μουρατίδης, πάντως, έκανε φιλότιμες προσπάθειες να ξανακερδίσει ένα χαμένο πλάνο, φορώντας ένα μπλουζάκι που έγραφε «Νιμού». Μάταια, όμως, το πλάνο δεν ήρθε ποτέ, διότι κυρ Νίκο μου τα έχεις κάνει...νιμού! Στη μονομαχία γιγάντων, ο Αγαμέμνονας ήταν αυτός που αποχώρησε από το παιγνίδι και πλέον ο Περικλής είναι το ακλόνητο φαβορί του τελικού. Κι ας υπάρχει σοβαρή πιθανότητα αυτή την εβδομάδα να είναι υποψήφιος για αποχώρηση με τη Νάνσυ ή τον Ανδρέα.

Κατά τα άλλα, επειδή αυτή η εβδομάδα δεν είχε θέματα με Λιανό, Νάνσυ και special εμφάνιση Δόμνας, όπως την προηγούμενη εβδομάδα που έφερε και νούμερα, η παραγωγή είπε να κάνει κάτι άλλο πιο δαιμόνιο. Στο τραγούδι του Ανδρέα, «Για να είμαι ειλικρινής» γύρισαν βίντεο κλιπ με αυτόν και την αποχωρήσασα εδώ κι ένα μήνα Κατερίνα, ενώ για το κάτι παραπάνω (σε νούμερα πάντα) έφεραν τη μικρή στο live να εμφανισθεί ως έκπληξη επί σκηνής. Μετά τους περιέλαβε η Τατιάνα και η σπόντα για έρωτες και πάθη, έδωσε και πήρε. Να δούμε με τα νούμερα τι έγινε.

Δήμητρα Ζάρκου