"Μωρό μου έχω αγόρι"!

19.04.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,"Μωρό μου σόρι, αλλά εδώ και χρόνια είμαι με το ίδιο αγόρι". Ο λόγος για την Έλλη Κοκκίνου, η οποία μας πληροφόρησε πως εδώ και
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


"Μωρό μου σόρι, αλλά εδώ και χρόνια είμαι με το ίδιο αγόρι". Ο λόγος για την Έλλη Κοκκίνου, η οποία μας πληροφόρησε πως εδώ και δύο χρόνια διατηρεί σοβαρό δεσμό με γνωστό επιχειρηματία και πως είναι μες στην τρελή ευτυχία. Η αλήθεια την είχαμε ανάγκη μια τέτοια δήλωση καθότι τον τελευταίο καιρό ημείς οι φαν της Κοκκίνου ζούσαμε στιγμές αγωνίας για το αν η αοιδός βρίσκεται σε κλινική με συμπτώματα βαριάς κατάθλιψης από ερωτική απογοήτευση!

Δεν το χε πάρει το αυτί σου; Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούσαν διάφορες φήμες που έλεγαν πως η Κοκκίνου ξανά θυμήθηκε τον χωρισμό της με τον Διονύση Σχοινά και τον τρόπο που αυτός της φέρθηκε και ήρθε κι έπεσε σε βαριά κατάθλιψη. Οι δικοί της ανησύχησαν για την κατάσταση της και την έβαλαν σε ειδική κλινική, προκειμένου να βρει τις ισορροπίες της. Άμα ο κόσμος έχει μέσα του τον Φώσκολο, φτιάχνει το τέλειο ερωτικό δράμα.

Σε αυτό σενάριο η Έλλη έδωσε τέλος, πληροφορώντας μας πως έχει ξεπεράσει τον Σχοινά εδώ και καιρό (εδώ που τα λέμε και ο Τζορτζ Κλούνεϊ να ήταν τόσο αλησμόνητος δεν θα έμενε σε μια γυναίκα) και πως είναι ερωτευμένη με τον νυν σύντροφό της. Βέβαια, για οικογένεια και παιδιά ούτε λόγος, διότι η αοιδός έχει μια καριέρα μπροστά της και δε δύναται να την απορροφήσουν άλλα πράγματα. Και μην ακούσω ότι το έριξε στην εργασιοθεραπεία για να ξεπεράσει έναν παλιό της έρωτα...θα φάω τα μουστάκια του Φώσκολου!