Ο Μπέκαμ ομολόγησε την απιστία!

19.04.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Πήρε λίγο καιρό στον Ντέιβιντ Μπέκαμ, αλλά τελικά αποφάσισε να παραδεχτεί στη Βικτόρια πως δεν υπήρξε πιστός στο γάμο τους και πως πράγματι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πήρε λίγο καιρό στον Ντέιβιντ Μπέκαμ, αλλά τελικά αποφάσισε να παραδεχτεί στη Βικτόρια πως δεν υπήρξε πιστός στο γάμο τους και πως πράγματι με την πρώην συνεργάτιδα του Rebecca Loos ενίοτε έπαιρναν δουλειά για το...κρεβάτι! Τα λόγια - μαχαίρια για την Βικτόρια, η πικρή αλήθεια του κέρατου ειπώθηκαν την 8η Απριλίου τηλεφωνικά. Όχι, ο Μπέκαμ δεν φοβήθηκε να αντιμετωπίσει τη σύζυγό του, απλά συμβαίνει η μέρα εκείνη να ήταν μία από τις 300 που είναι μακριά το ζευγάρι.

Η Βικτόρια, σύμφωνα με την εφημερίδα "The News of The World", οργίστηκε με τις αποκαλύψεις, όμως αμέσως σκέφτηκε σαν μία "λογική" εκπρόσωπο της διεθνούς show biz και βρήκε τρόπους για να αντιμετωπίσει την κρίση. Έτσι, ακολούθησαν η έξοδος σε σικ εστιατόριο του Λονδίνου, το ταξίδι της στην Ισπανία και η εμφάνιση της στο γήπεδο μετά του υιού της και όλης της φαμίλιας των Μπεκαμέων. Ακόμη κι όταν η Ρεμπέκα έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη και αποκάλυψε τι βαρβάτος άντρας είναι ο Ντέιβιντ, η Βικτόρια έδωσε τόπο στην οργή και ο σύζυγος της για να ανταποδώσει, της πρόσφερε γενέθλιο δώρο ένα μονόπετρο με το σπάνιο ροζ διαμάντι (ίδιο με της Τζένιφερ Λόπεζ που της είχε χαρίσει ο Μπεν Αφλεκ) αξίας ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Ωστόσο, τι να σου κάνουν τα διαμάντια και τα μπριγιάν, όταν η μία αποκάλυψη για κεράτωμα, διαδέχεται την άλλη. Μάλιστα, μέσα στο γενικότερο κλίμα που έχει δημιουργηθεί και τον πανικό "κοιμήθηκα κι εγώ με τον Μπέκαμ", βγαίνει η μία κοπέλα μετά την άλλη (απ' όλες τις χώρες και πόλεις που έχει παίξει η Μάντσεστερ και η Εθνική Αγγλίας) και αποκαλύπτει πως πλάγιασε με τον Ντέιβιντ. Η τελευταία δήλωση μας έρχεται από τη Δανία και συγκεκριμένα από την κόρη ενός εφημέριου, η οποία δήλωσε πως είχαν μία "καυτή" νύχτα. Το τελευταίο, η Βικτόρια δε φαίνεται να το αντέχει (της ρίχνει τις μετοχές όταν η αντίζηλος είναι...μία παπαδοκόρη) και πλέον σκέφτεται σοβαρά την περίπτωση του διαζυγίου.

Τη δόξα πολλοί εζήλεψαν, το κέρατο ουδείς......