Η ομοφυλοφιλική σχέση του Τζάκσον!

16.04.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ο Μάικλ Τζάκσον για λίγο ξαποστά και μετά για νέο σκάνδαλο τραβά. Λίγοι μήνες πέρασαν από τότε που ξέσπασε το σκάνδαλο της παιδεραστίας
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ο Μάικλ Τζάκσον για λίγο ξαποστά και μετά για νέο σκάνδαλο τραβά. Λίγοι μήνες πέρασαν από τότε που ξέσπασε το σκάνδαλο της παιδεραστίας κι εκεί που κόπασε λίγο ο ντόρος, έρχεται ο Σκοτ Θόρσον και ξανά μανά κάνει μπουρλότο τον καλλιτέχνη. Ποίος είναι ο Σκοτ; Προσωπικά, μου είναι παντελώς άγνωστος, όμως, στην Αμερική τον γνωρίζουν.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το περιοδικό National Enquirer ο Θόρσον αποκάλυψε προ ημερών πως διατηρούσε για πολύ καιρό ομοφυλοφιλικές σχέσεις με τον Τζάκσον. Μάλιστα, ο δεσμός τους δεν ήταν μόνο σαρκικός, αλλά είχε και πολύ συναίσθημα κι αγάπη, η οποία χρονολογείται από το 1979. Τότε γνωρίστηκαν τα παιδιά και συγκεκριμένα στο Λας Βέγκας. Ωστόσο, η σχέση τους ξεκίνησε λίγο αργότερα σε ένα ταξίδι τους στο Λονδίνο (είναι πόλη που σε εμπνέει εδώ που τα λέμε).

Για όλα τα παραπάνω και για κάποιες πιπεράτες λεπτομέρειες τις οποίες θα αποκαλύψει σύντομα, ο Θόρσον έχει αποδείξεις, ενώ σύμφωνα με το περιοδικό, δεν έχει πρόβλημα να κάνει το τεστ αλήθειας. Ο Τζάκσον δεν έχει απαντήσει ακόμη (και τι να πει; Είναι η πρώτη φορά που "κατηγορείται για κάτι, πλην της παιδεραστίας) και προς το παρόν ασχολείται με τη συναυλία που θα δώσει για την καταπολέμηση του AIDS.

Άλλος κανείς για αποκαλύψεις; Άντε τώρα που γυρίζει!