Τα "κέρατα" των Μπέκαμ!

13.04.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη, "Πήγες κι εσύ με τον Μπέκαμ;" είναι το ερώτημα των τελευταίων ημερών στη Μ. Βρετανία, ενώ όποια ξεχασμένη από τη μοίρα παραπονιέται "μόνο εμένα δεν περιποιήθηκε ο Ντέιβιντ".
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


"Πήγες κι εσύ με τον Μπέκαμ;" είναι το ερώτημα των τελευταίων ημερών στη Μ. Βρετανία, ενώ όποια ξεχασμένη από τη μοίρα παραπονιέται "μόνο εμένα δεν περιποιήθηκε ο Ντέιβιντ". Όπως καταλαβαίνεις, το σκάνδαλο με τις απιστίες του διάσημου ποδοσφαιριστή έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και αν πιστέψουμε τα όσα καταγγέλλονται από τις διάφορες αιθέριες υπάρξεις, τότε ο Ντέιβιντ της Βικτόριας προσέφερε στις αγγλίδες όσα δεν μπόρεσαν να προσφέρουν οι "θερμόαιμοι" συμπατριώτες του! Μέγας...φιλάνθρωπος ο Ντέιβιντ, του οποίου την κοινωνική προσφορά πρώτη αναγνώρισε η σύζυγός του.

Η Βικτόρια όταν ξέσπασε το σκάνδαλο με τις αποκαλύψεις της πρώην συνεργάτιδας του Ντέιβιντ, Rebecca Loos ότι εκτός από δημόσιες σχέσεις κάνανε μαζί και άλλες σχέσεις, αρνήθηκε τα πάντα δηλώνοντας ερωτευμένη και σίγουρη για την αφοσίωση του άντρα της. Έλα, όμως, που ενός κεράτου μύρια έπονται και μία εβδομάδα μετά το μοντέλο Sarah Marbeck μας πληροφόρησε πως το τρίβει το πιπέρι ο Μπέκαμ! Και θα υπάρξουν κι άλλες γυναίκες που θα μας πουν τα ίδια.

Ωστόσο, η Βικτόρια στέκεται βράχος, κλείνει τα αυτιά της, παίρνει από το χέρι τον Ντέιβιντ και τον σούρνει σε διάφορα σικ εστιατόρια για να δείξουν την οικογενειακή τους ευτυχία που δεν παίρνει χαμπάρι από κέρατα βερλικωμένα. Την Δευτέρα, μάλιστα, για τις ανάγκες της οικογενειακής τους ευτυχίας έφυγαν από τη Μαδρίτη και πήγαν για φαγητό στο Λονδίνο, φορώντας τα καλά τους και συνοδεία πολλών φωτογράφων! Το ζευγάρι σκορπούσε αριστερά και δεξιά χαμόγελα, όμως δεν έκαναν την παραμικρή δήλωση του τύπου: "Ι Love Victoria" ή "David is the best". Αυτά θα τα πει η Βικτόρια σε τηλεοπτική συνέντευξη που θα παραχωρήσει σε βρετανικό κανάλι και συγκεκριμένα στον δημοσιογράφο που μίλησε η Νταϊάνα για το διαζύγιο της με το Κάρολο.

Κέρατο υψηλής τηλεθέασης!