Νότης κατά Μικρούτσικου!

06.04.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σε νέους ρόλους διαφορετικούς απ' αυτούς που μας είχε συνηθίσει στο reality τοπίο, συναντάμε τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Ο εν λόγω παρουσιαστής
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σε νέους ρόλους διαφορετικούς απ' αυτούς που μας είχε συνηθίσει στο reality τοπίο, συναντάμε τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Ο εν λόγω παρουσιαστής στο Fame Story 2 έχει βαλθεί να μας κάνει να τον συμπαθήσουμε και ουκ ολίγες φορές να λέμε: "Πες τα χρυσόστομε". Πως αλλάζουν οι καιροί. Πως αλλάζει ο Μικρούτσικος...... Τότε "έβαζε" την Άσπα να...τρελαίνεται και τώρα πάει να τρελαθεί ο ίδιος με το Νότη και την περιβόητη ανθοδέσμη που έστειλε στην μικρή Καλομοίρα.

Του Ανδρέα ξύπνησε ο άλλος ηθικός εαυτός κι έγινε έξαλλος που με τον άλφα ή βήτα λόγο η "άβγαλτη" Καλομοίρα γίνεται...διαφημιστικό μέσο. Έτσι, χωρίς προειδοποίηση σε μία αυθόρμητη (δεν έχουμε λόγο να πιστέψουμε το αντίθετο) εκδήλωση, ξέσπασε κατά Νότη και Heaven και ποιος είδε τον Μικρούτσικο το βράδυ της Κυριακής...και δεν συμφώνησε μαζί του! Μόνο ο Νότης δε συμφώνησε και για να βρει το δίκιο του ο "αστέρας" θα ακολουθήσει την πεπατημένη οδό της show biz.....θα τον σούρει στα δικαστήρια. Αυτό φέρεται να είπε πως θα κάνει ο Νότης, διότι νιώθει προσβεβλημένος από τα λόγια του Μικρούτσικου. Ήδη συζητάει με τον δικηγόρο του και τις επόμενες μέρες δεν αποκλείεται να ανοίξει ένα νέο μέτωπο Χριστοδούλου εναντίον Μικρούτσικου. Το γέλιο το μεγάλο θα είναι όταν ο Μικρούτσικος θα αναλάβει δράση εναντίον του Χριστοδούλου.

Dear Νότη, καλώς ήρθες στον υπέροχο κόσμο του Μικρούτσικου. Κουράγιο........

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ