"Καυτό" τρίο!

02.04.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όλοι έχουν από ένα απωθημένο κι επειδή η Κάρμεν Ηλέκτρα δεν έχει ουρήσει σε πηγάδι, έχει κι αυτή το δικό της μικρό απωθημένο.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όλοι έχουν από ένα απωθημένο κι επειδή η Κάρμεν Ηλέκτρα δεν έχει ουρήσει σε πηγάδι, έχει κι αυτή το δικό της μικρό απωθημένο. Με τη διαφορά, όμως, ότι το δικό της απωθημένο είναι μία καυτή φαντασίωση που σε κάνει να κοκκινίζεις! Προσωπικά ένα κοκκίνισμα και μια ντροπή τι νιώθω. Η πάλαι ποτέ ναυαγοσώστρια του Baywatch μας αποκάλυψε τη φαντασίωση της, που είναι ένα τρίο με τον Τζόνι Ντεπ και την Αντζελίνα Τζολί.

Χμ. Επειδή, όμως, πρόκειται για "υπηρέτρια" της Υποκριτικής, η Κάρμεν σκέφτεται αυτό το τρίο στα πλαίσια μίας ερωτικής σκηνής σε μία ταινία που θα εμφανίζονταν οι τρεις τους. Η ιδέα να δουλέψει μαζί με τον Ντεπ και την Τζολί την εξιτάρει, ενώ στη σκέψη πως θα γύριζαν το τρίο την κάνει να πλέει σε πελάγη ευτυχίας. "Εννοείται" λέει η εκπρόσωπος της Τέχνης "πως θα πρόκειται για μία καλογυρισμένη ερωτική σκηνή και όχι για κάτι φτηνό και πρόστυχο".

Εμ, τι θα το κάνουμε....γερμανική τσόντα;;;