Ξανά μαζί Βίσση - Φραγκολιάς!

05.02.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη, "Εμείς δεν θα τελειώσουμε, εμείς μια ζωή θα αγαπιόμαστε". Δεν ξέρω κατά πόσο θα αγαπιούνται για μια ζωή η Άννα Βίσση και ο Κώστας Φραγκολιάς
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


"Εμείς δεν θα τελειώσουμε, εμείς μια ζωή θα αγαπιόμαστε". Δεν ξέρω κατά πόσο θα αγαπιούνται για μια ζωή η Άννα Βίσση και ο Κώστας Φραγκολιάς, πάντως το love story τους δεν έχει τελειώσει. Έτσι, λένε οι καλές γλώσσες, οι οποίες επιμένουν πως το ζευγάρι είναι προ της επανασυνδέσεως.

Μάλιστα, έχουν και ντοκουμέντα για του λόγου το αληθές. Καταρχάς, ο Φραγκολιάς μετά τον χωρισμό έχει πάει στο "Διογένης" ίσαμε τρεις φορές, όπου την τελευταία ήταν μαζί με τον Καρβέλα πρώτο τραπέζι πίστα, κάνοντας πανικό (με την καλή έννοια) για την Αννούλα. Κι αυτή με τη σειρά της ανταποκρινόταν στο κέφι, αφιερώνοντας στον Κωστάκη το ένα μετά το άλλο ερωτο-καψουριάρικο άσμα. Σκηνές μεγάλου πάθους, που αν ισχύουν (και δεν έχουμε λόγο να μην πιστέψουμε αυτούς που βρέθηκαν μπροστά), τότε μιλάμε για έναν μεγάλο έρωτα, με τις καλές και τις κακές στιγμές του.

Πάντως, στην όλη ιστορία ένα είναι το σίγουρο: το ζευγάρι δεν χώρισε για ένα δισεκατομμύριο δραχμές. Δεν υπάρχει, δηλαδή, καμία πλούσια 40αρα που χωρίζει από τον άντρα της και η οποία την πέφτει στον Φραγκολιά. Ούτε γίνεται πλειστηριασμός για το κορμί του μοντέλου, όπου η εν λόγω πλούσια του προσφέρει το τελευταίο μοντέλο της Φερράρι και η Βίσση την μεταχειρισμένη της Porsche. Γιατί, αν ίσχυε κάτι τέτοιο, Αννούλα μου όση αγάπη κι αν υπάρχει, άλλο Φερράρι και άλλο Πόρσε και δη μεταχειρισμένη.


Αλλά και πάλι...άλλο Βίσση και άλλο ζωντοχήρα πλούσια από τον σύζυγο!!!!