Ο Μπέκαμ θέλει κόρη!

04.02.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μια επιθυμία έχει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ κι άπαξ αυτή πραγματοποιηθεί θα γίνει ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος επί γης. Ο διάσημος ποδοσφαιριστής θέλει όπως και δήποτε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μια επιθυμία έχει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ κι άπαξ αυτή πραγματοποιηθεί θα γίνει ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος επί γης. Ο διάσημος ποδοσφαιριστής θέλει όπως και δήποτε να αποκτήσει μία κόρη, ώστε να συμπληρωθεί η οικογενειακή του ευτυχία με τη Βικτόρια. Αυτό και άλλα πολλά αποκάλυψε σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό, όπου άνοιξε την καρδιά του, συγκινώντας τους ακροατές.

Ο Ντέιβιντ, λοιπόν, είπε πως ανέκαθεν ήθελε να αποκτήσει πολλά παιδιά (πριν καν γνωρίσει το πρότυπο μάνας, την Βικτόρια), διότι τα παιδιά είναι χαρά. "Τα παιδιά αλλάζουν τη ζωή των ανθρώπων για πάντα! Το να βλέπεις παιδιά ευτυχισμένα είναι από τα ωραιότερα συναισθήματα στον κόσμο!" δήλωσε ο Μπέκαμ και η συγκίνηση των ακροατών "χτύπησε" κόκκινο. Μάλιστα, είπε πως φαντάζεται τον εαυτό του σε 20 χρόνια από τώρα. Θα είναι ένας γοητευτικός 50άρης, με κορμί αλανιάρικο και σφιχτό, με μία γυναίκα επίσης 50αρα αλλά τύφλα να έχει μπροστά της η Βίσση και με πολλά παιδιά. Τι να κάνουμε, ο άνθρωπος έχει τους καημούς του.

Εκτός από την πολυτεκνία, ο Ντέιβιντ έχει κι άλλον έναν καημό. Ή μάλλον σκοπό, διότι τα σχέδια του αυτά είναι εφικτά. Σαν εγκαταλείψει τα γήπεδα θα ανοίξει μια αλυσίδα σχολών ποδοσφαίρου σ' ολόκληρο τον κόσμο, για αγόρια αλλά και για κορίτσια!!!


Άντε να ανοίξει, να στείλουμε τα παιδιά μας....