"Μούφα" το στήθος!

04.02.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η υπόθεση "Το στήθος της Τζάνετ Τζάκσον βγήκε παγανιά" κάπου εδώ λαμβάνει τέλος. Η διάσημη αοιδός παραδέχτηκε δημοσίως
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η υπόθεση "Το στήθος της Τζάνετ Τζάκσον βγήκε παγανιά" κάπου εδώ λαμβάνει τέλος. Η διάσημη αοιδός παραδέχτηκε δημοσίως πως το "ατύχημα" όπου το στήθος της βγήκε έξω, ήτο σκηνοθετημένο στα πλαίσια της χορογραφίας της με τον Τζάστιν Τιμπερλέικ. Απλά, δεν το παραδέχτηκαν αμέσως, διότι το χρήμα πολλοί εμίσησαν, τη διαφήμιση όμως ουδείς! Και για τους δύο καλλιτέχνες - και κυρίως για την Τζάκσον - ήτο η καλύτερη διαφήμιση που θα μπορούσε να τους συμβεί.

Με την παραδοχή αυτή, μας λύθηκε και η απορία για το αστέρι στη θηλή και τα στοιχήματα: "Τι διάμετρο είχε το ασημένιο αστέρι" ή "Το είχε στερεώσει ή ήταν τρυπητό" έλαβαν άδοξα τέλος. Κρίμα. Ωστόσο, η αλήθεια θα κοστίσει ουχί στην καλλιτέχνιδα - στο κάτω, κάτω μια γρήγορη ματιά στον εσωτερικό της πλούτο τη ρίξαμε - αλλά στο MTV. Και μάλιστα, ακριβά!

Το γνωστό κανάλι, από την πρώτη στιγμή έσπευσε να πει πως επρόκειτο για ατύχημα, οπότε θα γλίτωνε τη "βαριά" καμπάνα από το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο. Δεν θα μπορούσαν, δηλαδή, να τους κατηγορήσουν πως δείχνουν ακατάλληλες σκηνές σε ακατάλληλες ώρες. Τώρα, όμως, που βγήκε η Τζάνετ και αποκάλυψε την αλήθεια, άφησε εκτεθειμένο το κανάλι και δύσκολα, πολύ δύσκολα θα γλιτώσει την καμπάνα.

Πήραν τα στήθη του φωτιά!!!!!!

Διαβάστε και "Το ατίθασο στήθος της Τζάνετ Τζάκσον"