Τα παιδιά δεν είναι του Μάικλ!

04.02.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δε φθάνανε τα μύρια βάσανα που έχει τον τελευταίο καιρό ο Μάικλ Τζάκσον, έχει και την πρώην σύζυγό του, Ντέπι Ρόου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δε φθάνανε τα μύρια βάσανα που έχει τον τελευταίο καιρό ο Μάικλ Τζάκσον, έχει και την πρώην σύζυγό του, Ντέπι Ρόου από πάνω, να του κάνει τη ζωή μεγαλύτερο μαρτύριο. Η νοσοκόμα, λοιπόν, βγαίνει και υποστηρίζει πως τα δύο παιδιά της, ο Πρινς Μάικλ ο πρώτος και η Παρίς, δεν είναι βιολογικά παιδιά του Μάικλ, αλλά ενός αγνώστου προελεύσεως σπέρματος.

Άραγε, στην προκειμένη περίπτωση, τι είναι καλύτερο: να είσαι παιδί ενός αγνώστου σπέρματος ή του Μάικλ Τζάκσον; Η Ρόου θεωρεί καλύτερη την πρώτη περίπτωση, γι αυτό κι έχει κινήσει διαδικασία για να αναλάβει την κηδεμονία των παιδιών της. Οι πιθανότητες να τα καταφέρει είναι μεγάλες, αφού ο Τζάκσον κατηγορείται για παιδεραστία και απειλείται με φυλάκιση. Άσε, που η Ρόου έχει έναν φάκελο, όπου μέσα σε αυτόν βρίσκονται όλες οι αποδείξεις πως ο Μάικλ δεν είναι ο πραγματικός πατέρας.

Μάλιστα, η πρώην κυρία Τζάκσον αποκάλυψε και πιπεράτες λεπτομέρειες από την ιστορία, όπως ότι είχε να το κάνει με τον Μάικλ πάνω από έξι μήνες (αν θέλουμε πιστεύουμε ότι κάνανε σεξ), γιατί ο αοιδός φοβόταν μήπως την αφήσει έγκυο! Εντελώς κουλό, αλλά μην ξεχνάμε πως έχουμε να κάνουμε με τον Μάικλ Τζάκσον. Πάντως, αν και τα παιδιά δεν είναι δικά του, στη μητέρα αυτών φέρθηκε σαν...αληθινή σύζυγο. Όταν χώρισαν, της έδωσε 11 εκατομμύρια δολάρια, της αγόρασε ένα σπίτι στο Μπέβερλι Χιλς, αξίας 3 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ κάθε μήνα της πληρώνει μία διόλου ευκαταφρόνητη διατροφή.

Pal mal, για να αποφασίσεις να κάνεις τα παιδιά του Τζάκσον με ξένο δότη!