Το "ατίθασο" στήθος της Τζάνετ Τζάκσον!

03.02.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στο στήθος της Τζάνετ Τζάκσον είναι στραμμένο το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης και όχι άδικα. Ας είναι καλά, δηλαδή, ο "ζημιάρης" Τζάστιν Τιμπερλέικ,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στο στήθος της Τζάνετ Τζάκσον είναι στραμμένο το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης και όχι άδικα. Ας είναι καλά, δηλαδή, ο "ζημιάρης" Τζάστιν Τιμπερλέικ, ο οποίος άθελά (;) του έβγαλε σε κοινή θέα το δεξί στήθος της καλλιτέχνιδας κι έχουμε εμείς σήμερα να ασχολούμαστε και να χαζεύουμε τις φωτογραφίες.

Το περιστατικό συνέβη στο ημίχρονο ενός εκ των σημαντικότερων αθλητικών γεγονότων της Αμερικής, του Super Bowl. Οι δυο τους βγήκαν να τραγουδήσουν κι εκεί εν μέσω χορού, τραγουδιού και γενικότερης φανατίλας από πλευράς Τζάστιν, ένα λάθος του νεαρού και το στήθος ξεπήδησε από το μπούστο της Τζάνετ. Στα επόμενα ελάχιστα δευτερόλεπτα που ακολούθησαν, ο κόσμος προσπαθούσε να καταλάβει τι έβλεπε. Ώσπου, όμως, να καταλάβουν, οι υπεύθυνοι χαμήλωσαν κι άλλο τα φώτα κι έτσι η αοιδός έβαλε μέσα τα ελέη της. Ο, δε, Τζάστιν ούτε που τη βοήθησε, διότι τόσο ατζαμής (;) που είναι, θα της έβγαζε και το άλλο.

Πάντως, της ζήτησε ταπεινά συγνώμη, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν επρόκειτο για τρικ, προκειμένου να προκαλέσουν σούσουρο. Ήταν ατύχημα και μόνο ατύχημα. Όσοι δεν πιστεύουν τα λεγόμενα του νεαρού τότε....καλό του κεφαλιού τους!

Το αστεράκι στη θηλή, λειτουργεί ως σουτιέν που κάνει τέλεια εφαρμογή στο στήθος;;;;