Η νέα "φίλη" του Στράτου Τζώρτζογλου!

02.02.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σε αγαπημένο σπορ τείνει να εξελιχθεί η αδυναμία του Στράτου Τζώρτζογλου να συνάπτει "φιλικές" σχέσεις με τις συμπρωταγωνίστριές του.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σε αγαπημένο σπορ τείνει να εξελιχθεί η αδυναμία του Στράτου Τζώρτζογλου να συνάπτει "φιλικές" σχέσεις με τις συμπρωταγωνίστριές του. Ο γνωστός και διαζευγμένος ηθοποιός, αφού βασάνισε κόσμο με τη "φιλία" του με την Δήμητρα Ματσούκα , είπε να κάνει ξανά το ίδιο με τη νεά του "φίλη", την Τζένη Ιωακειμίδιου. Πάντως, δεν έχεις να πεις....ο άνθρωπος έχει γούστο.

Με την Ιωακειμίδου (την αθάνατη Τζίνα της Λάμψη, για να μην ξεχνάμε σταδιοδρομίες) είναι συμπρωταγωνιστές στο θέατρο (όχι δεν έχεις πάθει ντεζαβού. Απλά ο Τζώρτζογλου επαναλαμβάνεται) και λόγω της συνύπαρξης τους στο σανίδι, κατάφεραν να αναπτύξουν στενές σχέσεις. Τόσο στενές που έχουν "συλληφθεί" σε πλείστες νυχτερινές εξόδους και κυρίως σε νυχτερινά κέντρα. Είπα, μην αγχώνεσαι, δεν έχεις πάθει ντεζαβού....

Η τελευταία φορά που τους πιάσαμε επ' αυτοφώρω ήταν στον "Απόλλωνα", όπου οι δύο "φίλοι" πήγαν να ακούσουν τη Βίσση. Οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν το βράδυ εκείνο, είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Τζώρτζογλου και Ιωακειμίδου όλο το βράδυ ήσαν αγκαλιά, ενώ τις στιγμές ερμηνευτικού πάθους της Αννούλας, τα "φιλαράκια" αντάλλασσαν καυτά φιλιά.