Ο Παρθένης σερβίρει & μιλάει για τον Πάριο

13.05.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Ο πρώην σύντροφος της Σοφίας Αλιμπέρτη, Αλέξανδρος Παρθένης, άνοιξε την καρδούλα του στην εκπομπή "Πρωινή μελέτη" και μίλησε ανάμεσα σε όλα και για τον Γιάννη Πάριο

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Ο πρώην σύντροφος της Σοφίας Αλιμπέρτη, Αλέξανδρος Παρθένης, άνοιξε την καρδούλα του στην εκπομπή "Πρωινή μελέτη" και μίλησε ανάμεσα σε όλα και για τον Γιάννη Πάριο, πρώην άντρα της πρώην ( μπλέξαμε όχι τα… μπούτια αλλά τους πρώην μας) του Σοφίας Αλιμπέρτη: "μέσω της Σοφίας Αλιμπέρτη έχω γνωρίσει πολύ κόσμο. Ανάμεσα σε εκείνους που έχει τύχει να δω από κοντά είναι και ο Γιάννης Πάριος, τον οποίο εκτιμώ αφάνταστα. Τον έχω γνωρίσει και αυτό αποτελεί χαρά μου και τιμή μου και δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να τον συναντήσω ξανά" , δήλωσε ο Αλέξανδρος αφού ανοίχτηκε η κουβέντα για την Πάρο. Τι πολιτισμός είναι τούτος πάλι Σωτήρη μου; Ο πρώην δεν έχει πρόβλημα να συναντήσει τον πρώην της πρώην; Σα γλωσσοδέτης είναι!

Όπως και να έχει το μοντέλο-ηθοποιός Αλέξανδρος μίλησε και για τη νέα στροφή που έχει πάρει η καριέρα της: "Η κρίση έχει "χτυπήσει" τον χώρο της τηλεόρασης, γεγονός που έχει σαν αποτέλεσμα να μειώνονται συνεχώς οι τηλεοπτικές δουλειές. Δεν γίνονται παραγωγές. Συμμετέχω σε μια εταιρεία catering και ασχολούμαι με αυτό. Τα δεδομένα εκεί είναι πολύ συγκεκριμένα, γιατί ναι μεν ο κόσμος παντρεύεται και κάνει βαφτίσια, αλλά έχει μειώσει πολύ και τα άτομα και το budget που είναι διατεθειμένος να διαθέσει για αυτό. Έχω μάθει να δουλεύω από πολύ μικρός και εάν είσαι σε μια δουλειά που η προσωπική σου παρουσία μετράει, και σερβιτόρος θα γίνω και με όποιο άλλο τρόπο μπορώ θα βοηθήσω". Ο Παρθένης επίσης δε δίστασε να δηλώσει ότι το καλοκαίρι θα βρίσκεται σε εστιατόριο στην Πάρο "Και το τηλέφωνο θα σηκώσω για κρατήσεις, και δίσκο θα πιάσω και το πιάτο θα σερβίρω", δήλωσε και με άφησε με την απορία. Ολόκληρος Παρθένης και από τα ψηλά στα χαμηλά και από την τηλεόραση στο εστιατόριο; Μπράβο του, αυτό θα πει στροφή καριέρας!

Ελένη Αναστασάκη