"Τελεία και παύλα Μελέτη είσαι..."!

17.05.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Το θέμα με την Γιουροβίζιον ξεφουσκώνει, το Dancing with the stars δεν έχει πολύ ενδιαφέρον, οπότε εκεί στην «Πρωινή Μελέτη» είπαν να επιστρέψουν στο αγαπημένο τους θέμα συζήτησης... την Ελεονώρα Μελέτη.

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Το θέμα με την Γιουροβίζιον ξεφουσκώνει, το Dancing with the stars δεν έχει πολύ ενδιαφέρον, οπότε εκεί στην «Πρωινή Μελέτη» είπαν να επιστρέψουν στο αγαπημένο τους θέμα συζήτησης... την Ελεονώρα Μελέτη. Γιατί καλός ο Λούκας και ο Stereo Mike, αλλά για χάρη τους πέρασε μία εβδομάδα και στην εκπομπή δεν έπαιξε καθόλου Μελέτη.

Ή μάλλον, οι αναφορές στην παρουσιάστρια ήταν μικρές και δεν είμαστε τώρα να την πιάνει μελαγχολία που κανείς δεν ασχολείται με αυτά που συμβαίνουν στην καθημερινότητα της. Έτσι, σήμερα παρουσιάστρια και πάνελ της μάς ενημέρωσαν για το ερωτικό μήνυμα που της έγραψε θαυμαστής στο αυτοκίνητο της. «Ελενώρα είσαι κ**λ*» της έγραψε και αυτό ήταν κάτι που έπρεπε να το μάθει το Πανελλήνιο.

Η παρουσιάστρια είχε πάει again στου Ρουβά και κάποιος θαυμαστής της πήγε στο πάρκινγκ κι έγραψε στο αυτοκίνητο της το σεξουαλικού περιεχομένου μήνυμα. Πώς ήξερε ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήτο της Μελέτη, μη με ρωτάς. Οι φωτογράφοι απλά την απαθανάτισαν.... δε ζήτησαν να δουν αν έχει σκονίτσα το χεράκι! Εμείς μένουμε στα όσα μας εξιστόρησε η ίδια με την απαραίτητη συστολή και ντροπή του σταρ παρουσιαστή που δε θέλει να μιλήσει για τον εαυτό του, αλλά τού τη φέρνουν οι συνεργάτες του και αναγκαστικά το κάνει.

Εξήγησε, λοιπόν, στην εκπομπή (γιατί μια αγωνία την είχαμε) ότι δεν είδε το μήνυμα και όλο χάρη πόζαρε στους φωτογράφους έξω από το κέντρο, οι οποίοι απαθανάτισαν το αυτοκίνητο και το... «κ**λ*». Ευθυμήσαμε πρωινιάτικα, δεν το συζητώ. Τέτοιο γέλιο που έριξα από το χουνέρι της Ελεονώρας τι να πω. Πάντως, θα συμφωνήσω με το πάνελ της (ναι γίνονται και τέτοια θαύματα)... ρίχνουμε και κανα πλυσιματάκι στο αυτοκίνητο!