Μας έστειλε αδιάβαστους η Χρουσαλά. Ντόινγκ...

18.05.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Τελικά, στην περίπτωση της Μαριέττας Χρουσαλά ισχύει... «καλύτερα να χορεύεις παρά να μιλάς». Βλέπεις, η ωραιοτάτη κυρία Πατίτσα δεν το έχει στο μπλα μπλα και τις γκάφες που γλίτωσε όσο ήταν στο Dancing τις κάνει

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Τελικά, στην περίπτωση της Μαριέττας Χρουσαλά ισχύει... «καλύτερα να χορεύεις παρά να μιλάς». Βλέπεις, η ωραιοτάτη κυρία Πατίτσα δεν το έχει στο μπλα μπλα και τις γκάφες που γλίτωσε όσο ήταν στο Dancing τις κάνει σε μία της και μόνο φράση. Που είναι ικανή να μας στείλει όλους αδιάβαστους, στην καλύτερη περίπτωση. Γιατί, στη χειρότερη, μία που ακούμε και βλέπουμε την Μαριέττα να λέει τα κουφά της (και να τα πιστεύει) και μία που θέλουμε να... πηδηχτούμε από το παράθυρο.

Πήγε που λες και η κυρία Πατίτσα καλεσμένη στης Ελένης Μενεγάκη με ένα τσουβάλι σαγιονάρες τις οποίες φτιάχνει η ίδια με τα χεράκια της και τις πουλάει κυρίως μέσω internet. Αφού, λοιπόν, διαφήμισε την πραμάτεια της με χαρά και καμάρι (τρέμε Louboutin θα στη φάει τη δουλειά η Πατίτσα) κάθισε στον καναπέ και άρχισε να μιλάει (again) για το Love story της με τον εφοπλιστή, τον γάμο της, τον δυναμικό του χαρακτήρα και τον Στρατό.

Γιατί, όπως ξέρεις, ο Λεό εδώ και λίγες μέρες είναι μαυροσκούφης στην Αυλώνα κάνοντας την εξάμηνη θητεία του. Κι εκεί ρίχνει η Μαριέττα τη θανατηφόρα ατάκα, δηλώνοντας περήφανη για εκείνον και ότι είναι «προς τιμήν του» που αποφάσισε να πάει στο στρατό. Και μάλιστα καλοκαιριάτικα, χάνοντας τη Μύκονο! Αυτό δεν το είπε η Χρουσαλά, διότι της διέφυγε. Αλλιώς, θα το μπουμπούναγε κι αυτό κι εμείς οι έρμοι τηλεθεατές θα χτυπάγαμε το κεφάλι μας στον τοίχο.

Το θέμα αγαπημένε μου, είναι ότι η εν λόγω τα έλεγε και τα πίστευε. Ναι σου λέω, το πιστεύει ότι είναι «προς τιμήν» αυτού του παλικαριού που πήγε φαντάρος. Γιατί, βλέπεις έχει και ξένη υπηκοότητα, αποδεδειγμένα μένει έξι μήνες στο εξωτερικό κι άμα ήθελε θα μπορούσε να αποφύγει τη θητεία. Αλλά όοοχι ο λεβέντης της Μαριγώς, ο σύζυγος της Μαριέττας έβαλε τα χακί και θα βγάλει την μπέμπελη στην Αυλώνα αντί να παίζει ρακέτες με τη σύζυγο στην Ψαρρού.

Μήπως να του δώσει ο Στρατός και παράσημο για την τιμή που του έκανε ο Λεό να τον υπηρετήσει; Πάντως, θα συμφωνήσω με την ατάκα που ακούστηκε στο «Κους Κους», οι οποίοι αν και η Χρουσαλά ήτο καλεσμένη της Μενεγάκη την πέρασαν από γενεές δεκατέσσερις. «Να προσλάβει η οικογένεια έναν επικοινωνιολόγο για την Μαριέττα». Όχι, ότι πέρυσι με το σκάνδαλο του θωρηκτού Αβέρωφ ακούγαμε πιο σοβαρά πράγματα από τα υπόλοιπα μέλη και δη από την μαμά Πατίτσα.