Ένας ακόμα αρραβωνιάρης για τη Μπάστα

20.05.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Δεν είναι μονάχα συνήθειο των ανδρών να στρίβουν δια του αρραβώνος. Στην περίπτωση μας, υπάρχει και η Σάσα η Μπάστα που μια έφεση στις ανταλλαγές βέρας, μονόπετρου και στα σχέδια για γάμους και για πανηγύρια είναι πρώτη.

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Δεν είναι μονάχα συνήθειο των ανδρών να στρίβουν δια του αρραβώνος. Στην περίπτωση μας, υπάρχει και η Σάσα η Μπάστα που μια έφεση στις ανταλλαγές βέρας, μονόπετρου και στα σχέδια για γάμους και για πανηγύρια είναι πρώτη.

Η Σάσα αν θυμάσαι προ τριετίας ήταν αρραβωνιασμένη με νεαρό επιχειρηματία, τον Θοδωρή Λανταβό. Λίγο πριν την εκτύπωση των προσκλητηρίων του γάμου, η σχέση χάλασε και ακολούθησε μια λαίλαπα δηλώσεων των δύο πρώην.

Στη συνέχεια ακολούθησαν πολλές σοβαρές σχέσεις για τη Σάσα που έδειξε μια ιδιαίτερη συμπάθεια για το ποδόσφαιρο με σχέσεις όπως εκείνη με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη και το Γιάννη Μανιάτη. Και οι δύο έληξαν άδοξα και όχι εντελώς “αναίμακτα”! Θυμάσαι, ο Παναγιώτης της είχε χαράξει το αυτοκίνητο όταν τον άφησε για το Γιάννη!

Κι αφού πέρασε ένα μικρό διάστημα μοναξιάς, η Σασα επέστρεψε στους ατελείωτους αρραβώνες. Πριν από ενάμιση μήνα περίπου, την Κυριακή 20 Μαρτίου, είχε ανακοινωθεί πως η ξανθιά τραγουδίστρια αρραβωνιάστηκε τον επιχειρηματία της καρδιάς της Παναγιώτη Χαλκιόπουλο.

Η ίδια, έσπευσε να διαψεύσει το γεγονός αλλά λίγες ημέρες αργότερα είχε κάνει εμφάνιση με βέρα στο δάχτυλο σε γενέθλια φίλου της, την οποία έβγαλε γρήγορα γρήγορα όταν οι φωτογράφοι άρχισαν να δείχνουν ενδιαφέρον για το κόσμημα.

Τελικά, σε πρόσφατο δημοσίευμα των ημερών αυτών, μαθαίνουμε πως η Σάσα έχει όντως αρραβωνιασθεί αλλά ουχί με τον Παναγιώτη που πιστεύαμε, τον επιχειρηματία. Πρόκειται λέει για έρωτα και αρραβώνα με 26χρονο μπάρμαν που ακούει στο όνομα (!) Παναγιώτης Χαβιαρόπουλος!

Η Μπάστα, δεν έχει ακόμα παραδεχτεί ή διαψεύσει το γεγονός!