Ο Έλληνας δεν κοιμάται. Βλέπει Star τον Στρος-Καν!

26.05.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Μας έχουν πει λαμόγια δε μιλήσαμε. Μας είπαν κλέφτες πάλι δε μιλήσαμε. Μας είπαν κηφήνες τίποτα εμείς. Έβαλαν οι Γερμανοί στο Focus την Αφροδίτη της Μήλου να μάς κάνει κ*λ*δάχτυλο, το κατάπιαμε.

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Μας έχουν πει λαμόγια δε μιλήσαμε. Μας είπαν κλέφτες πάλι δε μιλήσαμε. Μας είπαν κηφήνες τίποτα εμείς. Έβαλαν οι Γερμανοί στο Focus την Αφροδίτη της Μήλου να μάς κάνει κ*λ*δάχτυλο, το κατάπιαμε. Αλλά να φωνάζουν οι Ισπανοί «Κάντε ησυχία να μην ξυπνήσουμε τους Έλληνες» πάει πολύ. Αυτό δεν το ανεχόμαστε και θα βγούμε από τα ρούχα μας όπως ο Άδωνης Γεωργιάδης.

Όχι, ο σύζυγος της Ευγενίας Μανωλίδου δεν έφριξε με το σύνθημα των Ισπανών στην καθιστική τους διαμαρτυρία. Έφριξε με μία παρέα νέων τους οποίους συνάντησε κάπου στο κέντρο. Με το που τον είδαν οι νεαροί (και όπως ο ίδιος αφηγήθηκε) άρχισαν να τον στολίζουν με διάφορα κοσμητικά επίθετα: ναζί, φασίστα, ακροδεξιέ, μαϊντανέ, βλάκα, μπουμπούκε. Ένα ένα τα κατάπινε ο Άδωνης, δίνοντας τόπο στην οργή. Αλλά όταν οι νεαροί, αγανακτισμένοι (που δεν ίδρωνε το αυτί του) τού έριξαν το κλασικό ελληνικό μ*λ*κ*, εκείνος έγινε ταύρος. Ε όχι και μ*λ*κ*ς, είναι βαρύ και δεν καταπίνεται.

Έτσι και για εμάς τους Έλληνες, είναι βαρύ που μας χλευάζουν οι Ισπανοί με αυτό τον τρόπο. Γιατί, που είδαν αγαπημένε μου ότι κοιμόμαστε; Επειδή δεν βγαίνουμε στους δρόμους; Αφού βλέπουμε τηλεόραση. Η επικαιρότητα τρέχει, οι εξελίξεις είναι συγκλονιστικές κι εμείς πρέπει να τις παρακολουθήσουμε. Εκεί που είχαμε την Γιουροβίζιον, μάς σκάει το θέμα του Στρος-Καν κι επί μία εβδομάδα είμαστε κολλημένοι στην τιβι. Από το πρωί ίσαμε το βράδυ, ξεκινάμε με «Πρωινή Μελέτη» συνεχίζουμε με Λαμπίρη και κλείνουμε με Αιμίλιο Λιάτσο παρακολουθώντας τις εξελίξεις. Και όοοχι δεν το κάνουμε γιατί είμαστε του κουτσομπολιού.

Ο Στρος – Καν είναι «υπόθεση της Ελλάδας» και το σκάνδαλο σήμανε συναγερμό σε όλους. Μέχρι και η Πετρούλα βγήκε από τη ναφθαλίνη (αλήθεια η ναφθαλίνη μεγαλώνει το στήθος; Τη βλέπεις σαν το φυσοκάλαμο και λες τώρα θα πέσει από το μπροστόβαρο) κι ασχολήθηκε με το θέμα. Ντύθηκε καμαριέρα κι άρχισε τις αναλύσεις. Ευφάνταστος ο Μαλέλης δεν το συζητώ. Ευτυχώς, που δε σκέφτηκε να ντύσει καμαριέρα την Πετρούλα όσο ο Στρος-Καν ήταν στην Ελλάδα, γιατί μετά θα μας κατηγορούσε ο Ντομινικ (βεβαίως) για απόπειρα βιασμού. Θα είχαμε να του πληρώνουμε τα χρέη και μαζί την ψυχική οδύνη από την Πετρούλα.

Αυτή την εβδομάδα το σκάνδαλο έχει κοπάσει, αλλά φευ η Πετρούλα δεν επέστρεψε στην «κρεμάστρα» της. Πήρε φόρα και συνεχίζει. Άκουσε, ότι πωλούνται τα πάντα στην Ελλάδα και βγήκε με το μαρκούτσι στο Σύνταγμα να κάνει πλειστηριασμό. Και πάνω στη φόρα, τούτη έβαλε πωλητήριο μέχρι και στην Ακρόπολη. Αν υποψιαστώ ότι μπορεί να έρθει η μέρα που η Πετρούλα θα αποδειχτεί προφήτης, πριν την μεταβίβαση του «ακινήτου» θα ανέβω στον ιερό βράχο και θα φουντάρω. Αφού πρώτα τυλιχτώ με την ελληνική σημαία. Όχι, η ιδέα δεν είναι δική μου, την έκλεψα από τον πατριώτη Κώστα Πρέκα, ο οποίος φωνάζει, αλλά εκεί στην Ισπανία δεν τον ακούνε, γιατί προφανώς δεν πιάνουν Τηλέ Αστυ! Τώρα, που το σκέφτομαι καλύτερα, με τον Πρέκα θα έκανα ωραίο δίδυμο ως άλλοι... Μιμίκος και Μαίρη!!!