Μάς κούφανε η Λαμπίρη: Πασίγνωστος ο Κούντος;

26.05.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Για καμιά ώρα η Χριστίνα Λαμπίρη μάς προετοίμαζε για την είδηση – σοκ που θα ακολουθούσε: Πασίγνωστος τραγουδιστής μπήκε στη φυλακή! Περιμέναμε και περιμέναμε να ακούσουμε ποιος ήταν ο πασίγνωστος αοιδός

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Για καμιά ώρα η Χριστίνα Λαμπίρη μάς προετοίμαζε για την είδηση – σοκ που θα ακολουθούσε: Πασίγνωστος τραγουδιστής μπήκε στη φυλακή! Περιμέναμε και περιμέναμε να ακούσουμε ποιος ήταν ο πασίγνωστος αοιδός και όσο η αγωνία μας μεγάλωνε, τόσο η παρουσιάστρια πήγαινε από διαφημιστικό break σε διαφημιστικό break.

Νευράκια τσαταλάκια αγαπημένε μου, διότι είχε πει όλα τα υπόλοιπα θέματα, πλην της «αποκάλυψης σοκ». Και να έχει στο ένα παράθυρο τη Ναταλία Δραγούμη να μιλάνε again για τις αμοιβές των σταρ στο Dancing, για την παραίτηση της Έμιλυς, για, για, πλην του «καυτού» θέματος. Καταλαβαίνεις, αγαπημένε μου ότι ο συλλογισμός μας πήγε παντού. Πιάσαμε όλες τις μεγάλες φίρμες και τις «στείλαμε» φυλακή. Γιατί, ο τίτλος το έγραφε καθαρά: «πασίγνωστος τραγουδιστής».

Μετά μάς έδωσε ένα στοιχείο. Πρόκειται για πρώην παίκτη ριάλιτι τραγουδιού. Το «πασίγνωστος» γίνεται αυτόματα... γνωστός, αλλά και πάλι, σιγά τη βοήθεια. Πιάσε το αυγό και κούρευτο. Με τόσα μουσικά ριάλιτι και τόσους που έχουν βγει από εκεί, τρέχα γύρευε. Μέχρι που το μαρτύριο μας τελείωσε, αφού η Λαμπίρη έκρινε ότι αρκετά μας τσιτσίρισε με το κουιζάκι της. Και ναι η μεγάλη αποκάλυψη – σοκ είναι: Ο Κώστας Κούντος μπήκε φυλακή!

Και ναι αγαπημένε μου, πράγματι πρόκειται για σοκ. Από πότε ο Κούντος είναι «πασίγνωστος» τραγουδιστής; Κι αν ο εν λόγω είναι πασίγνωστος, ο Ρέμος τι είναι; Εντάξει, να κάνεις τα κουίζ και να ρίχνεις στον τηλεθεατή «δόλωμα» να τσιμπήσει, αλλά μέχρι ενός σημείου. Επίσης, το άλλο σοκ είναι η είδηση ότι ο Κούντος σε ένα μήνα θα γίνει πατέρας! Βλέπεις, τον «πασίγνωστο» τραγουδιστή τον είχαμε μάθει στο Fame Story 2 ως μοντέλο σε γκέι περιοδικό, ενώ δήλωνε ανοιχτός σε κάθε σεξουαλική προτίμηση.

Υ.Γ. Για την ιστορία: Μπήκε μία εβδομάδα στη φυλακή λόγω παλαιότερων διαφορών.