Στα άρματα το Star για τη Μελέτη!

30.05.2011
Η περίπτωση να είναι απλός ο λόγος της αποχώρησης, δηλαδή συγκέντρωσε χαμηλή βαθμολογία από την επιτροπή και ο κόσμος δε την στήριξε και τόσο, δεν παίζει για το κανάλι της. Μόνο δολοπλοκίες, ο Αργύρης Αγγέλου

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Στα άρματα, στα άρματα εμπρός στον αγώνα, όλοι να προστατεύσουμε την Ελεονώρα! Δεν έχω να πω. Μαθήματα οικογενειακής αλληλεγγύης παραδίδει από το πρωί το Star και θα συνεχιστούν μέχρι το βράδυ. Μέχρι και κρόουλ θα περάσει αγαπημένε μου, να μου το θυμηθείς που θα λέει για την «αποχώρηση – σοκ της Ελεονώρας από το Dancing. Και τι κρύβεται πίσω από αυτήν». Ποιος ήθελε έξω την παρουσιάστρια; Τι σκάνδαλο μυρίζει πίσω από την αποχώρηση της χορευταρούς Μελέτη;

Η περίπτωση να είναι απλός ο λόγος της αποχώρησης, δηλαδή συγκέντρωσε χαμηλή βαθμολογία από την επιτροπή και ο κόσμος δε την στήριξε και τόσο, δεν παίζει για το κανάλι της. Μόνο δολοπλοκίες, ο Αργύρης Αγγέλου, η Νάντια Μπουλέ, η Ευγενία Μανωλίδου και... x files καταστάσεις κρύβονται πίσω από την «αποχώρηση σοκ». Κι εκεί στο Star θα τη βρουν την άκρη. Δεν θα σταματήσουν μέχρι να μάθουν. Κι αυτό μάς σκιάζει πιο πολύ.

Βέβαια, στον ΑΝΤ1 θα πρέπει να τους σκιάζει περισσότερο, γιατί αν δεν έχουν καταλάβει καλά, ο «πόλεμος» μόλις ξεκίνησε. Κι εδώ μιλάμε οι του Αμαρουσίου έχουν να κάνουν με τους φανατισμένους πανελίστες του Star που είναι έτοιμοι ακόμη και να κάνουν... επιθέσεις αυτοκτονίας προκειμένου να υπερασπιστούν την χορευτική κι επαγγελματική τιμή της Μελέτη. Αυτό πάλι; Από το πάνελ της Μελέτη το περιμέναμε, από το πάνελ της Λαμπίρη το βρήκαμε.

Τα τέκνα της Ελεονώρας όπως κάθε πρωί έτσι και σήμερα αρκέστηκαν στο καθιερωμένο σλουρπ σλουρπ της παρουσιάστριας, στο να την παρηγορήσουν για την άδικη αποχώρηση: «Σώπα κοριτσάκι μου κι εσύ είσαι η καλύτερη του κόσμου» (μήπως να της πάρουν δώρο τον καθρέφτη της μητριάς της Χιονάτης; Για να μείνει και λίγο σάλιο στους έρμους που έχει στεγνώνει κάθε πρωί) και να επιτεθούν στους «οχτρούς» που με τον τρόπο τους την έφαγαν μπαμπέσικα. Αλλά η έκπληξη η μεγάλη, αγαπημένε μου ήρθε από πάνελ της Λαμπίρη. Τούτοι στο τσακ ήταν για να φωνάξουν: «Αέεερα».

Βαλτούς να τους είχε η Μελέτη, τέτοια υποστήριξη ούτε στις μεγαλύτερες προσδοκίες της. Κόκκινο πανί; Ο Αργύρης Αγγέλου, που με τις δηλώσεις του την προηγούμενη εβδομάδα ότι ο τελικός είναι γυναικεία υπόθεση, έφερε τα δύο φαβορί υποψήφια προς αποχώρηση. Αλλά και αυτός που δεν ξέρει από μαθηματικά κι ενώ η Αγγελική Ηλιάδη αν και πρωτη στη βαθμολογία της επιτροπής ήταν προτελευταία στη ψηφοφορία κοινού κι έπρεπε να είναι αυτή υποψήφια με Μπουλέ και όχι η Μελέτη που ήταν δεύτερη στην προτίμηση κοινού. Αυτό το τονίζουμε, διότι μετά την αποχώρηση μπορεί κάποιοι κακοπροαίρετοι (σαν την αφεντιά μου) να πιστεψουν ότι η παρουσιάστρια δεν αγαπιέται από τον κόσμο.

Υ.Γ. Τι έκανε η Λαμπίρη όσο το πάνελ της υπερασπιζόταν φανατικά την Μελέτη; Παρακολουθούσε και συλλογιζότανε...