Ο Τάσος Ξιαρχό μίλησε στο Πρωινό και απάντησε στα κακεντρεχή σχόλια που δέχτηκε επειδή πριν από μερικές ημέρες χόρεψε ζεϊμπέκικο υπό τους ήχους του τραγουδιού «Στην Αθήνα μου» στο κέντρο που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός.
«Οι κακοθελητές μου έγραψαν γκεϊμπέκικο, επειδή είμαι γκέι. Επειδή λοιπόν κάποιος μπορεί να πηγαίνει με άντρες, δεν σημαίνει ότι δεν είναι άντρας. Ξέρω πολλές γυναίκες που είναι πιο μάγκες από άντρες. Οι άνθρωποι αυτοί είναι παγιδευμένοι, δεν είναι ελεύθεροι και ζηλεύουν με αυτό που βλέπουν.
Το ότι εγώ κατάφερα και χόρεψα χωρίς χορογραφία, όποιος είπε κακό σχόλιο, του κερνάω ένα τραπέζι και τον προκαλώ να ανέβει να χορέψει και αν τα καταφέρει, θα τον χειροκροτήσω. Απλά είναι πα΄ρα πολύ δύσκολο να είσαι ο εαυτός σου στις μέρες μας και αυτό πονάει» είπε αρχικά.
Στα σχόλια ότι χορεύει ζεϊμπέκικο σαν μπαλαρίνα και ότι ο Νότης Σφακιανάκης δεν θα α΄ντεχε το θέαμα απάντησε:
«Εγώ με τον Νότη Σφακιανάκη έχω συνεργαστεί άρα είναι περιττό σχόλιο. Εγώ δεν ξέρω μπαλέτο. Άστους να λένε. Τα likes είναι χιλιάδες πα΄με για εκατομμύριο. Η ζήλια είναι ψώρα και ελπίζω να μην ξύνεστε όλη μέρα. Χαίρομαι πάρα πολύ που τους ενοχλώ. Χαρείτε με τη χαρά του άλλου. Το ζούσα».