5 απλές αλλαγές στην εμφάνισή σου που μπορεί να αφαιρέσουν μέχρι και 10 χρόνια από την ηλικία σου

12.01.2024
5 απλές αλλαγές στην εμφάνισή σου που μπορεί να αφαιρέσουν μέχρι και 10 χρόνια από την ηλικία σου
Ο χρόνος κυλά, αλλά μπορούμε να τον αντιστρέψουμε αν το κάνουμε με τον σωστό τρόπο.

Πλέον στις μέρες μας αποδεικνύεται ότι είναι πολύ εύκολο να δείχνεις νεότερη ακόμα και χωρίς αισθητικές παρεμβάσεις. Εκτός από έναν υγιεινό τρόπο ζωής, υπάρχουν επίσης μερικά όχι και τόσο προφανή κόλπα που μπορούν να ανατρέψουν την αίσθηση των ανθρώπων για την πραγματική σου ηλικία.

Αυτά τα 5 μυστικά που έχουν να κάνουν με τον τρόπο που ντύνεσαι ή βάφεσαι, μπορούν να «κόψουν» μέχρι και 10 χρόνια από την ηλικία σου. Ιδού και πράξε αναλόγως:

Παντελόνια τζιν

Ανεξάρτητα από την Carolina Herrera, η οποία υποστηρίζει πως «Δεν είναι “κλασάτο” για μια γυναίκα να φοράει τζιν μετά τα 30», τα παντελόνια αυτά, ειδικά τα σκισμένα (!), σε κάνουν να φαίνεσαι νεότερη και μοδάτη (αρκεί να τα συνδυάσεις σωστά και όμορφα). Δημιουργούν μια χαλαρή ατμόσφαιρα και σε κάνουν να φαίνεσαι λιγότερο σοβαρή και επίσημη. Επίσης σε κάνουν να φαίνεσαι πιο ψηλή και αδύνατη. Αν δεν τα έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου, πράγμα σχεδόν αδύνατο, τώρα είναι η ώρα να τα εντάξεις.

5 tips που σε κάνουν να φαίνεσαι 10 φορές πιο ελκυστική χωρίς να προσπαθήσεις πολύ

Λευκά sneakers

Τα λευκά sneakers είναι τέλεια όταν πρόκειται να δημιουργήσεις μια νεανική εμφάνιση. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι είναι εύκολο να τα συνδυάσεις με ρούχα και ανεξάρτητα από το πόσο χρονών είσαι, θα δείχνεις πάντα υπέροχη. Μπορείς να τα φορέσεις με τζιν, φορέματα, φούστες, κολάν και ότι άλλο έχεις στην γκαρνταρόμπα σου.

Κόκκινο κραγιόν

Μια μελέτη διαπίστωσε ότι το κόκκινο κραγιόν αυξάνει την αντίθεση μεταξύ των χαρακτηριστικών του προσώπου. Το θέμα είναι ότι καθώς μεγαλώνουμε, η ερυθρότητα των χειλιών μειώνεται, μαζί με τη φωτεινότητα των ματιών και των φρυδιών μας. Αντίθετα, το δέρμα μας σκουραίνει. Ευτυχώς, είναι εύκολο να το διορθώσεις μόνο μία μόνο κίνηση!

53.jpg

Γυαλιά με μαύρο σκελετό

Τα γυαλιά με λεπτό σκελετό σε κάνουν να φαίνεσαι μεγαλύτερη και δεν είναι κατάλληλα για μια γερασμένη επιδερμίδα. Αντίθετα τα γυαλιά με χοντρό μαύρο σκελετό εκσυγχρονίζουν την εμφάνισή σου σε δευτερόλεπτα. Είναι σημαντικό ότι ταιριάζουν τέλεια με τα γκρίζα μαλλιά. Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις να φορέσεις έντονους σκελετούς για να κρύψεις τις ρυτίδες και να ρίξεις όλη την προσοχή στα γυαλιά σου.

Πυκνά φρύδια

Τα λεπτά και αντοιχτόχρωμα φρύδια δεν προσφέρουν καμία αντίθεση στο πρόσωπο και σε κάνουν να μην φαίνεσαι λαμπερή και να δείχνεις κουρασμένη. Τα πυκνά φρύδια κάνουν το πρόσωπό σου να φαίνεται φρέσκο ​​και νεανικό. Οπότε άσε τα τσιμπιδάκια και πάρε λίγο λάδι καρύδας ή καστορέλαιο. Μπορείς επίσης να βάλεις μολύβι στα φρύδια σου για να τα τονίσεις όσο περιμένεις να μεγαλώσουν.

Τελευταία τροποποίηση στις 12.01.2024 - 14:15