5 λόγοι για τους οποίους οι σημερινές 30άρες δείχνουν πιο όμορφες από όταν ήταν 20άρες

5 λόγοι για τους οποίους οι σημερινές 30άρες δείχνουν πιο όμορφες από όταν ήταν 20άρες
Οι σημερινές 30χρονες γυναίκες συχνά φαίνονται τόσο εντυπωσιακές που είναι εύκολο να τις μπερδέψεις για 20χρονες.

Είναι το ίδιο όμορφες και φρέσκες. Και δεν έχει να κάνει μόνο με την εμφάνιση, αλλά και με τη συμπεριφορά και τη γλώσσα του σώματός τους. Οι γυναίκες με διαφορά ηλικίας 10 ετών μοιάζουν σαν να είναι της ίδιας γενιάς. Μήπως επειδή είναι πραγματικά;

Τι κοινό έχουν οι 20χρονες και οι 30χρονες και γιατί οι γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας συχνά φαίνονται καλύτερες από όταν ήταν μικρότερες; Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις.

13 διάσημες 50άρες (και βάλε) επιδεικνύουν με υπερηφάνεια τις ρυτίδες τους

Μπορούν να αντέξουν οικονομικά ακριβά πράγματα και υπηρεσίες

Μέχρι την ηλικία των 30 ετών, οι περισσότερες γυναίκες καταλαβαίνουν ήδη τι θέλουν να κάνουν στη ζωή τους και έχουν ήδη χτίσει κάποια καριέρα. Και ακόμα κι αν δεν το κάνουν, έχουν κάποια εμπειρία που είναι εξαιρετικά πολύτιμη. Το να έχουν περισσότερα χρήματα από αυτά που έβγαζαν στα 20 τους από μια περιστασιακή δουλειά, τους επιτρέπει να τα ξοδεύουν για τον εαυτό τους: αγοράζουν ακριβότερα ρούχα και μπορούν να δαπανήσουν χρήματα για την προσωπική τους περιποίηση.

3 βήματα για να τσεκάρεις το ιδανικό μέγεθος ενός τζιν χωρίς καν να το δοκιμάσεις

Ακολουθούν τις τάσεις της μόδας

Είναι πραγματικά δύσκολο να ξεχωρίσεις μια 20χρονη από μια 30χρονη: οι σημερινές γυναίκες ακολουθούν τις ίδιες τάσεις στο μακιγιάζ και στα ρούχα. Στα 20 ή στα 30 μπορούν να χρησιμοποιήσουν το ίδιο μακιγιάζ, να φορέσουν τα ίδια τζιν, μπλουζάκια και ότι είναι στη μόδα εκείνη τη σεζόν.

Συνειδητοποιούν ότι δεν θα είναι για πάντα νέες

Όταν μια γυναίκα είναι 20 ετών, νιώθει ότι θα δείχνει πάντα έτσι και ότι το σώμα της θα είναι πάντα δυνατό και υγιές και το δέρμα της θα είναι τονωμένο. Αυτός είναι ο λόγος που οι 20χρονες έχουν το περιθώριο να μην κάνουν τίποτα για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα. Αλλά όταν είσαι 30, συνειδητοποιείς ότι το μέλλον είναι πιο κοντά από όσο φαίνεται και ότι είναι καιρός να αρχίσεις να φροντίζεις το σώμα και το μυαλό σου. Οι 30χρονες γυναίκες είναι πιο αποφασισμένες να παραμείνουν υγιείς και νέες.

Έχουν βρει το στυλ τους και συνεχίζουν να ψάχνουν

Κατά κάποιον τρόπο, τα 30 είναι η χρυσή εποχή από άποψη εικόνας. Εκείνη τη στιγμή, μια γυναίκα έχει ήδη τα πάντα: έχει το θάρρος να πειραματιστεί με την εμφάνισή της, καταλαβαίνει τι της ταιριάζει και τι όχι και έχει τα χρήματα να δαπανήσει για την προσωπική της περιποίηση.

Ξέρουν τι θέλουν

Οι γυναίκες και γενικότερα οι άνθρωποι στα 20 τους έχουν πολλά ενδιαφέροντα και χόμπι, αναζητούν την επαγγελματική τους πορεία και ερωτεύονται χαοτικά. Όταν είναι 30, έχουν πολύ καλύτερη κατανόηση του τι θέλουν από τη ζωή τους και κάνουν ό,τι μπορούν για να πετύχουν τους στόχους τους. Και η αυτοπεποίθηση είναι πάντα ελκυστική.

Τελευταία τροποποίηση στις 23.10.2023 - 10:27