Πρωινό mou: Άγριος καυγάς Ουγγαρέζου με Καβατζίκη!

08.05.2014
Να φταίει ο ανάδρομος Ερμής; Να φταίει το φεγγάρι; Τι να φταίει, τι να φταίει που ήρθε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και «σφάχτηκε» με τον Άρη Καβατζίκη;

Της μουρλής έγινε στο Πρωινό mou ανάμεσα στους δύο πανελίστες το πρωί της Πέμπτης και τούτη τη φορά αιτία σου λέει ήταν η Χριστίνα Πολίτη! Η διαγωνιζόμενη του Just the 2 of us άκουσε την προηγούμενη εβδομάδα τον Ουγγαρέζο να λέει με την Τζένη Μπαλατσινού και τον Πέτρο Κωστόπουλο ότι ήταν η χειρότερη στο 5ο LIVE και είπε η γυναίκα να κάνει το χιούμορ της το βράδυ της Τετάρτης.

Και τι είπε του Ουγγαρέζου; «Μη με θάψετε αύριο στο πρωινό» Και το είδε, σου λέει, ο Δημητρός ως... παραγγελιά. Ούι. Το πρωί ο Καβατζίκης ως φίλος της Πολίτη προσπάθησε να την υποστηρίξει, λέγοντας ότι έκανε πλάκα. Ο Ουγγαρέζος δεν άκουγε κουβέντα, πέταγε τις κακίε του στον έρμο τον Άρη, που απηύδησε ο άνθρωπος και του είπε: «εσύ δε θα έκανες το ίδιο αν επρόκειτο για τη φίλη σου, Μαρία Συνατσάκη»; Το μάτι του Δημτρό (έτσι δεν το έλεγε ο Λιάγκας;) γυάλισε και τα αίματα «άναψαν» για τα καλά.

«Είναι η μοναδική συμμετέχουσα που διαμαρτύρεται συνέχεια» αποκάλυψε για την Πολίτη ο Ουγγαρέζος και σε τούτο δε μπορούμε να του πούμε κουβέντα. Το κάτι παραπάνω σίγουρα θα το ξέρει. Και για να μη στα πολυλογώ, επειδή η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου, ο Πέτρος Κωστόπουλος πήγε σε διαφημίσεις για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.