Kate και William: Η πολύ σημαντική επέτειος που γιορτάζουν σήμερα, 16/11/2020

16.11.2020
Kate και William: Η πολύ σημαντική επέτειος που γιορτάζουν σήμερα, 16/11/2020
Μία πολύ σημαντική ημέρα η σημερινή για τον δούκα και τη δούκισσα του Cambridge.

Σαν σήμερα, λοιπόν, πριν από 10 χρόνια, ανακοινώθηκαν επίσημα οι αρραβώνες του δεύτερου σε σειρά για τη διαδοχή του βρετανικού θρόνου με την επί οκταετία (τότε) αγαπημένη του.

"Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τους αρραβώνες του πρίγκιπα William με την δεσποινίδα Catherine Middleton. Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί την άνοιξη ή το καλοκαίρι του 2011 στο Λονδίνο. Ο Πρίγκιπας William και η δεσποινίδα Middleton αρραβωνιάστηκαν τον Οκτώβριο κατά τη διάρκεια διακοπών τους στην Κένυα. Ο Πρίγκιπας William ενημέρωσε τη Βασίλισσα καθώς και άλλα μέλη της οικογένειάς του. Για τον γάμο, ο Πρίγκιπας William ζήτησε επίσης την άδεια του πατέρα της δεσποινίδας Middelton. Μετά τον γάμο, το ζευγάρι θα ζήσει στη Βόρεια Ουαλία, όπου ο πρίγκιπας William θα συνεχίσει τη θητεία του στη Βασιλική Αεροπορία", διαβάζαμε τότε στην ανακοίνωση και ιδού μία φωτογραφία από εκείνη την ημέρα που οι δυο τους έκαναν την πρώτη επίσημη εμφάνιση ως ζευγάρι.

Η ιστορία του ζεύγους ξεκινά το 2001 στο πανεπιστήμιο St Andrews στη Σκωτία όπου φοιτούσαν αμφότεροι και ύστερα από ένα μικρό διάλειμμα το 2007, η σχέση τους συνεχίστηκε πιο δυνατή από ποτέ με τη γνωστή σε όλους συνέχεια.

Τώρα πια, την ευτυχία τους συμπληρώνουν τα τρία παιδιά τους, ο 7 ετών George, η 5 ετών Charlotte και ο 2 ετών Louis.