Πριγκίπισσα Diana: Η συγκλονιστική αποκάλυψη που της έκανε ο Κάρολος μια μέρα πριν τον γάμο

16.11.2020
Πριγκίπισσα Diana: Η συγκλονιστική αποκάλυψη που της έκανε ο Κάρολος μια μέρα πριν τον γάμο
Ο μεγαλοπρεπής βασιλικός γάμος του πρίγκιπα Καρόλου και της πριγκίπισσας Diana στις 29 Ιουλίου του 1981 έμοιαζε ονειρικός, αλλά σύμφωνα με μία από τις φίλες της Diana, η πραγματικότητα μόνο τέλεια δεν ήταν. Η Penny Thornton, μία αστρολόγος την οποία η Diana συμβουλευόταν, έκανε, σύμφωνα με το People, μια εκπληκτική αποκάλυψη στο νέο ντοκιμαντέρ του ITV, The Diana Interview: Revenge of the Princess: Μια ημέρα πριν παντρευτούν, ο Κάρολος είπε στη μελλοντική νύφη ότι δεν την αγαπούσε.

«Ένα από τα πιο σοκαριστικά πράγματα που μου είπε η Diana, ήταν ότι το βράδυ πριν από το γάμο ο Κάρολος της είπε ότι δεν την αγαπούσε», δήλωσε η Thornton στο ντοκιμαντέρ, το οποίο επικεντρώνεται στη συνέντευξη που έδωσε η Diana το 1995 στο BBC μετά τον χωρισμό της από τον Κάρολο. «Νομίζω ότι ο Κάρολος δεν ήθελε να πάει στο γάμο με ένα ψεύτικο δεδομένο. Ήθελε να το ξεκαθαρίσει μαζί της και αυτό ήταν καταστροφικό για την Diana».

Ο γάμος παραλίγο να μη γίνει, είπε η Thornton: «Δεν ήθελε να προχωρήσει σε γάμο μετά από εκείνο το σημείο και μάλιστα σκέφτηκε να μην παρευρεθεί στο γάμο», είπε για τη Diana.

Διάβασε και αυτό: Αυτοί ήταν οι 10 μεγάλοι έρωτες της πριγκίπισσας Diana - Εκτός από τον Κάρολο [photos]

Σύμφωνα με τη βασιλική βιογράφο Ingrid Seward, ο Κάρολος αισθάνθηκε ότι «πιέστηκε» από τον πατέρα του τον πρίγκιπα Φίλιππο να παντρευτεί την Diana. «Είχε πει σε μερικούς από τους φίλους του ότι δεχόταν πιέσεις να παντρευτεί τη Diana επειδή ο Φίλιππος του έλεγε: “Πρέπει να την παντρευτείς ή να την αφήσεις να φύγει”.Δεν μπορείς να τραβιέσαι με ένα… νεαρό κορίτσι. Είναι μόλις 19 ετών. Δεν μπορείς να την τραβάς», είπε η Seward στο US Weekly .«Ο Κάρολος… φοβόταν τον πατέρα του και πιθανώς σκέφτηκε, “Λοιπόν, εντάξει. Θα την παντρευτώ αν αυτό θέλεις να κάνω”».

Η θλιβερή σύνεχεια είναι σε όλες μας γνωστή….