Πριγκίπισσα Diana: Η άγνωστη φωτογραφία από την παιδική της ηλικία μαζί με τον αδελφό της

12.11.2020
Πριγκίπισσα Diana: Η άγνωστη φωτογραφία από την παιδική της ηλικία μαζί με τον αδελφό της
Ο Charles Spencer, ο αδελφός της πριγκίπισσας Diana, μοιράστηκε με τους followers του στο Twitter μια συγκινητική φωτογραφία από την παιδική ηλικία των δύο αδελφών.

Στη φωτογραφία, την οποία δημοσίευσε ο Charles χωρίς λεζάντα ή περιγραφή, εμφανίζεται η πιτσιρίκα Diana με το χέρι γύρω από τον μικρό αδερφό της. Εκτός από τον Charles, η Diana είχε δύο αδελφές, τη Sarah και τη Jane Spencer.

Η ανάρτηση του Spencer έρχεται λίγες μόνο μέρες μετά τη δημόσια συγγνώμη που δέχθηκε από το BBC, μετά την αποκάλυψη του για τη χρήση παράνομων εγγράφων προκειμένου να εξασφαλιστεί η εκρηκτική συνέντευξη του δικτύου με την αείμνηστη πριγκίπισσα πριν από 25 χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτής της συνέντευξης, η Diana έκανε την περίφημη αποκάλυψη, ισχυριζόμενη ότι υπήρχαν «τρία» άτομα μέσα στο γάμο της, ένας υπαινιγμός για την απιστία του Πρίγκιπα Καρόλου με τη σημερινή σύζυγό του, τη Δούκισσα Camilla.

Ο Spencer είχε δηλώσει στο περιοδικό People νωρίτερα αυτό το μήνα: «Το BBC δεν έχει ακόμη ζητήσει συγγνώμη για αυτό που πραγματικά έχει σημασία εδώ: την απίστευτα σοβαρή παραποίηση των τραπεζικών εγγράφων που υποδηλώνει ότι τα πιο στενά άτομα εμπιστοσύνης της Diana την κατασκόπευαν».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επικείμενη σεζόν της σειράς του Netflix, The Crown πρόκειται να παρουσιάσει την είσοδο της Diana στη βασιλική οικογένεια και τον ταραχώδη γάμο της. Ο σκηνοθέτης Pablo Larraín επαναπροσδιορίζει, επίσης, τη ζωή της αείμνηστης πριγκίπισσας, με την ταινία Spencer, μια επερχόμενη βιογραφία με πρωταγωνίστρια την Kristen Stewart, η οποία περιγράφει λεπτομερώς την απόφαση της πριγκίπισσας να αφήσει πίσω τον σύζυγό της και τη βασιλική ζωή.