Harry-Meghan: Το τραγούδι που χόρεψαν στο γάμο και η αλήθεια για τη διαμάχη με τη βασιλική τιάρα της νύφης

03.08.2020
Harry-Meghan: Το τραγούδι που χόρεψαν στο γάμο και η αλήθεια για τη διαμάχη με τη βασιλική τιάρα της νύφης
Άγνωστες λεπτομέρειες από τη βραδινή δεξίωση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Μarkle μετά τον χλιδάτο γάμο τους στο Windsor το 2018, αποκαλύπτονται στη βασιλική βιογραφία Finding Freedom.

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex παντρεύτηκαν στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, με την τελετή να μεταδίδεται σε όλο τον κόσμο ενώ μετά την τελετή έφυγαν για το prive τους πάρτι στο κοντινό Frogmore House.

Αποσπάσματα από το νέο βιβλίο - που γράφτηκε από τους βασιλικούς ρεπόρτερ Omid Scobie και Carolyn Durand - δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό PEOPLE, αποκαλύπτοντας ότι οι νεόνυμφοι «ήταν χαρούμενοι τη μεγάλη αυτή μέρα - με τον πρώτο τους χορό να είναι το «I'm in Love» από τον τραγουδιστή της δεκαετίας του '60, Wilson Pickett.

Ο Αμερικανός τραγουδιστής Wilson Pickett είναι επίσης γνωστός για τις επιτυχίες του «In The Midnight Hour» και «Mustang Sally».

Το απόσπασμα έγραφε επίσης: «Η Meghan έκανε επίσης τη δική της πρόποση στη δεξίωση».

Ο Harry και η Meghan προσέλαβαν την Ευαγγελική Χορωδία (Kingdom Gospel Choir) για να ερμηνεύσει το κλασικό «Stand by Me» του Ben E. King για την τελετή αλλά και το τραγούδι της Etta James, «This Little Light of Mine».

Εν τω μεταξύ, το «Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family» απορρίπτει τις φήμες ότι η Βασίλισσα και η Μeghan είχαν διαφωνία για την τιάρα για την ημέρα του γάμου της.

Αρχικά, ρεπορτάζ ισχυρίστηκαν ότι η Αυτής Μεγαλειότητα είχε απορρίψει την πρώτη επιλογή της Meghan για την τιάρα. Αλλά σύμφωνα με το νέο βιβλίο, όπως έγραψε το People, η Βασίλισσα δεν είχε καμία ένσταση σχετικά με την αμφίεση της νύφης, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής της να φορέσει την τιάρα της βασίλισσας Μαρίας.

Όπως εξηγούν οι συγγραφείς Scobie και Durand στο βιβλίο τους, το οποίο στην Ελλάδα κυκλοφορείο από τις εκδόσεις Χάρτινη Πόλη, ήταν ο πρίγκιπας Harry και η επίσημη μοδίστρα της βασίλισσας, Angela Kelly , που είχαν εντάσεις μεταξύ τους. Η Scobie και ο Durand γράφουν ότι ο Harry είχε επιφυλάξεις με την Kelly και ανησυχούσε ότι καθυστερούσε σκόπιμα να βοηθήσει τη Meghan να αποκτήσει πρόσβαση στην επίσημη τιάρα για την ημέρα του γάμου της.