Harry-Meghan: 5 νέες αποκαλύψεις από τη νέα βιογραφία του βασιλικού ζευγαριού

31.07.2020
Harry-Meghan: 5 νέες αποκαλύψεις από τη νέα βιογραφία του βασιλικού ζευγαριού
Η νέα βιογραφία της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry «Finding Freedom», είναι εδώ! Οι βασιλικοί συγγραφείς Omid Scobie και Carolyn Durand μίλησαν με δεκάδες κοντινές πηγές στον δούκα και τη δούκισσα του Sussex, για να έχουν πρόσβαση στη σχέση τους. Για να μην αναφέρουμε στις αποκαλύψεις για το τι πραγματικά συνέβαινε στα παρασκήνια της «βασιλικής διαμάχης» του ζευγαριού με τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton. Αυτό το βιβλίο τολμά (σημείωση: ο πρίγκιπας William δεν είναι ενθουσιασμένος) και οι δύο συγγραφείς ρίχνουν φως στις βασιλικές φήμες, ενώ αποκαλύπτουν μερικές ολοκαίνουργιες πληροφορίες.

Η Meghan και ο Harry αρραβωνιάστηκαν μυστικά πριν ανακοινωθεί επίσημα

Δηλαδή «μήνες» πριν μοιραστούν τα νέα δημοσίως. Το ζευγάρι ισχυρίστηκε ότι ο Harry έκανε πρόταση στη Meghan σε ένα απλό δείπνο τον Νοέμβριο του 2017, αλλά σύμφωνα με το Finding Freedom, το ζευγάρι «αρραβωνιάστηκε κρυφά τον Αύγουστο του 2017».

Ο Ηarry είπε πρώτος το «Σ’ αγαπώ»

Η χαριτωμένη αυτή στιγμή εκτυλίχθηκε μετά από λίγους μήνες στη σχέση τους:

«Ενώ είχαν τρεις μήνες σχέσης, είχαν ήδη αρχίσει να ανταλλάσσουν τις λέξεις «Σ 'αγαπώ» είπε ένας φίλος της Meghan. Ήταν ο Harry που το είπε πρώτα, αλλά η Μeghan απάντησε αμέσως: «Kι εγώ σ'αγαπώ». Από εκεί δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να αρχίσουν να μιλούν για το μέλλον τους».

Ο William και η Kate δεν επισκέφτηκαν ποτέ τη Meghan και τον Harry στο εξοχικό τους

Θυμάσαι όταν η Μeghan και ο Harry ζούσαν για λίγο στο Oxfordshire; Λοιπόν, όπως αποδεικνύεται, ο William και η Κate κυριολεκτικά δεν τους επισκέφτηκαν για 10 μήνες. Σύμφωνα με το Finding Freedom, «Τα συναισθήματα του William και της Kate ήταν προφανή στους Sussexes από εκείνο το καλοκαίρι και μετά. Ανάμεσα σε όλους τους φίλους και την οικογένεια που φιλοξένησαν ο Harry και η Meghan στο σπίτι τους στο Oxfordshire μεταξύ του Μαΐου του 2018 και του Μαρτίου του 2019, οι Cambridges δεν τους επισκέφτηκαν ποτέ».

H Kate σνόμπαρε την Meghan κατά τη διάρκεια μιας βόλτας για ψώνια

Αποδεικνύεται ότι η Kate δεν έκανε πραγματικά ούτε την παραμικρή προσπάθεια να δεχθεί την Meghan σαν μέλος της βασιλικής οικογένειας και ο Omid και η Carolyn το έγραψαν: «Αν και δεν ήταν απαραίτητα ευθύνη της, η Kate έκανε λίγα πράγματα για να γεφυρώσει το χάσμα».

Σε μια ιδιαίτερα περίεργη περίπτωση και οι δύο Δούκισσες έφυγαν από το παλάτι του Kensington για να ψωνίσουν στον ίδιο δρόμο στο Λονδίνο και η Κate ξέφυγε από τη Meghan για να ψωνίσει μόνη της, επιλέγοντας διαφορετική κατεύθυνση με το Range Rover της. Βάση αυτού, το Finding Freedom υπογραμμίζει ότι η Kate και η Meghan «δεν ήταν σε πόλεμο μεταξύ τους», αλλά απλώς «το πάλεψαν να έχουν καλούς τρόπους από απόσταση».

Ο Ηarry έκοψε σχέσεις με φίλους του λόγω του ρατσιστικού και σνομπ χαρακτήρα τους

Όποια έχει παρακολουθήσει την Meghan από την εποχή που μπήκε στη βασιλική οικογένεια γνωρίζει ότι υπέστη ρατσιστική συμπεριφορά, λογοκρισία και σνομπ καταστάσεις τόσο από διαδικτυακά τρολ όσο και τον Βρετανικό τύπο. Αλλά προφανώς το θέμα επεκτάθηκε και στον στενό κύκλο του Harrry, αναγκάζοντάς τον να διακόψει σχέσεις με κάποιους παλιούς φίλους του.

Το βιβλίο "Finding Freedom" κυκλοφορεί στη χώρα μας από τις εκδόσεις Χάρτινη Πόλη