Meghan Markle: Ντυμένη στα λευκά δείχνει κοιλίτσα και τιμά την πριγκίπισσα Diana [photos]

16.10.2018
Meghan Markle: Ντυμένη στα λευκά δείχνει κοιλίτσα και τιμά την πριγκίπισσα Diana [photos]
Η πρώτη εμφάνιση της δούκισσας του Sussex μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Στο Σίδνεϊ βρίσκονται από χθες η πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του, Meghan Markle, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιούν σε Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Φίτζι και Τόγκα μέχρι το τέλος του μήνα.

Στην πρώτη επίσημη "υποχρέωση" του ταξιδιού αυτού λοιπόν -από τις 76 που έχουν προγραμματιστεί συνολικά- η 37χρονη έγκυος δούκισσα επέλεξε να φορέσει ένα στενό λευκό φόρεμα, που έδινε την ευκαιρία στον κόσμο να δει την κοιλίτσα της, που τόσο προσεκτικά έκρυβε τους προηγούμενους μήνες.

Και για όσους αναρωτιούνται, ας έχουμε κατά νου ότι η Meghan, όπως και η συννυφάδα της, Kate, είναι υπερβολικά αδύνατη, οπότε, αυτή που βλέπουμε, ναι, μπορεί να είναι όντως μια κοιλιά τεσσάρων μηνών εγκυμοσύνης -ακόμη και αν δεν γίνεται αντιληπτή σε όλες τις λήψεις!

Για την ιστορία, να υπογραμμίσουμε ότι το φόρεμα της αυστραλής σχεδιάστριας Karen Gee που φόρεσε η Meghan έχει ήδη ξεπουλήσει, ενώ το site της είχε κρασάρει για πολλή ώρα από τις άπειρες θαυμάστριες του στυλ της πάντα κομψής δούκισσας.

Διάβασε και αυτό: Meghan και Harry: Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για το παιδί τους -Όχι, δεν θα είναι πριγκιπόπουλο

Και ενώ, όπως είναι φυσικό, όλοι ασχολούνται με την κοιλίτσα της εγκυμονούσας δούκισσας, τα "φώτα" πέφτουν και σε μια ιδιαίτερη κίνηση που έκανε η Meghan για να τιμήσει τη μητέρα του αγαπημένου της συζύγου.

Τα σκουλαρίκια σε σχήμα πεταλούδας και το χρυσό βραχιόλι που φόρεσε για την περίσταση ανήκαν στην πριγκίπισσα Diana και με αυτό τον τρόπο ήταν σαν να την έχουν κοντά τους αυτή τη σημαντική για εκείνους μέρα.