Μυστικός γάμος για τη Michelle Williams: Τι αποκάλυψε η ίδια

28.07.2018
Μυστικός γάμος για τη Michelle Williams: Τι αποκάλυψε η ίδια
Παντρεύτηκε χωρίς να το πάρει κανείς είδηση νωρίτερα τον Ιούλιο και μίλησε γι' αυτό -μεταξύ άλλων- σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Vanity Fair.

Η Michelle Williams είναι μια ηθοποιός που κρατούσε ανέκαθεν χαμηλό προφίλ στην ιδιωτική της ζωή. Στην επαγγελματική όμως βρίσκεται πάντα στα... χαρακώματα. Αυτό τον καιρό κύριο μέλημά της είναι ο αγώνας για ισότητα στις αμοιβές των ηθοποιών και των δύο φύλων στο Hollywood και είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα γι' αυτό.

Ξεκίνησε την καριέρα της στα 14 με ένα ρόλο στην ταινία "Lasie" και έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τον ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά "Dawson's Creek" (1998-2005) ενώ τεράστια ώθηση στην καριέρα της έδωσε η συμμετοχή της στην ταινία "Brokeback Mountain" (2004). [φωτό κάτω]

Σημαντική στιγμή όχι μόνο για τα επαγγελματικά της αλλά και για τα προσωπικά της καθώς εκεί έγινε ζευγάρι με τον συμπρωταγωνιστή της Heath Ledger. Η Michelle έμεινε γρήγορα έγκυος και η κόρη του ζεύγους, Matilda γεννήθηκε πριν βγει η ταινία στους κινηματογράφους. Τρία χρόνια αργότερα όμως χώρισαν και 5 μήνες αργότερα, τον Ιανουάριο του 2008, ο Ledger βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση ναρκωτικών στο διαμέρισμα που νοίκιαζε στο Σόχο.

Διάβασε επίσης: Λήψη από τα παλιά: H Hillary Clinton στα νιάτα της είχε κάτι από… Angelina Jolie

"Ποτέ δεν σταμάτησα να πιστεύω στον έρωτα", δηλώνει με πάθος στα 37 της χρόνια η Williams και αποκαλύπτει ότι παντρεύτηκε στις αρχές του μήνα τον τραγουδιστή Phil Elverum σε μια μυστική τελετή στο Adirondacks.

Παρόντες στην τελετή μόνο ελάχιστοι φίλοι και οι δυο κόρες τους. Ο Elverum ήταν παντρεμένος με την επίσης μουσικό Geneviève Castrée, η οποία διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρας το 2015 μόλις 4 μήνες μετά τη γέννηση της κόρης τους και πέθανε τον Ιούλιο του 2016.

Η Williams χαρακτηρίζει τη σχέση τους "ιερή και πολύ ιδιαίτερη" και κλείνει εκεί αυτό το κεφάλαιο.