Amal και George: Πόλεμος εντύπων για το διαζύγιο των Clooney

28.07.2018
Amal και George: Πόλεμος εντύπων για το διαζύγιο των Clooney
Σάλος έχει ξεσπάσει από την είδηση ότι το διάσημο ζεύγος χωρίζει, και μάλιστα ύστερα από μια αγωγή μαμούθ από την πλευρά εκείνης.

Σύμφωνα με το περιοδικό Star, η Amal πήρε τα δίδυμά τους και έφυγε από το σπίτι καθώς δεν άντεξε την πίεση μετά το πρόσφατο ατύχημα που είχε ο George με τη μηχανή και παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή.

Πηγές του περιοδικού μάλιστα αναφέρουν ότι η λιβανέζα μεγαλοδικηγόρος απειλεί τον σύζυγό της με διαζύγιο που θα του κοστίσει μέχρι και $1 δις αν δε "συμμαζευτεί". Έχει κουραστεί, λέγεται, από τις "επιπολαιότητές του και περιμένει από εκείνον σοβαρότητα!

Μάλιστα...

Στον αντίποδα τώρα, έρχεται το site GossipCop το οποίο διαψεύδει κατηγορηματικά την είδηση παραθέτοντας και αποδείξεις. Άρχικά υπογραμμίζεται το γεγονός ότι στο δημοσίευμα δεν υπάρχει κανένα επίσημο έγγραφο που να επιβεβαιώνει την είδηση του διαζυγίου ενώ μεταφέρει δικές του πληροφορίες ότι το διάσημο ζεύγος παραμένει μαζί κι ευτυχισμένο.

Διάβασε επίσης: Μυστικός γάμος για τη Michelle Williams: Τι αποκάλυψε η ίδια

Μεγαλύτερη, όμως βαρύτητα, δίνεται από το GossipCop στην "προτίμηση" του συγκεκριμένου εντύπου να χωρίζει συχνά πυκνά αγαπημένα ζευγάρια της διεθνούς showbiz. Τα παρακάτω εξώφυλλα που συγκέντωσε υποστηρίζουν του λόγου το αληθές ενώ, αν κρίνουμε από τη μέχρι τώρα στάση του ζεύγους σε ανάλογες ειδήσεις, δεν θα υπάρξει δημόσια απάντηση.