Meghan Markle: Τα πρώτα της γενέθλια ως μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν είναι όπως τα περιμέναμε

29.07.2018
Meghan Markle: Τα πρώτα της γενέθλια ως μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν είναι όπως τα περιμέναμε
Στις 4 Αυγούστου, η δούκισσα του Sussex θα σβήσει 37 κεράκια. Ο σύζυγός της όμως της έχει άλλα σχέδια για εκείνη την ημέρα.

Τα πρώτα της γενέθλια ως μέλος της βασιλικής οικογένειας θα γιορτάσει σε λίγες μέρες η Meghan Markle και ενώ θα περίμενε κανείς ότι ο εορτασμός θα ήταν ξεχωριστός, μαθαίνουμε ότι δεν θα κόψει ούτε τούρτα. Εκείνη την ημέρα τουλάχιστον.

Σύμφωνα με το περιοδικό Hello! η Meghan θα περάσει τις 4 Αυγούστου (ημέρα των γενεθλίων της) συνοδεύοντας τον σύζυγό της, πρίγκιπα Harry στον γάμο του παιδικού του φίλου, Charlie Van Straubenzee, με την Daisy Jenks.

Η φιλία των δύο αντρών μετρά από τα πρώτα χρόνια του σχολείου -πήγαιναν μαζί στο Ludgrove Prep School του Berkshire- και ο Charlie ζήτησε από τον γαλαζοαίματο κολλητό του να γίνει κουμπάρος του, τιμή την οποία ο Harry δέχτηκε με μεγάλη χαρά.

Διάβασε επίσης: Meghan Markle - Να γιατί λατρεύει τόσο το χαμηλό σινιόν στα μαλλιά της

Η Meghan, φυσικά και θα σταθεί στο πλευρό του συζύγου της και δεν θα την πειράξει αν γιορτάσουν τα δικά της γενέθλια κάποια άλλη στιγμή.

Για την ιστορία, τα περσινά, 36α γενέθλιά της η Meghan τα πέρασε μαζί με τον Harry στην Αφρική, που αποτελεί αγαπημένο προορισμό του ζεύγους.