Τι δήλωσε ο πατέρας του Heath Ledger για τον μυστικό γάμο της Michelle Williams;

30.07.2018
Τι δήλωσε ο πατέρας του Heath Ledger για τον μυστικό γάμο της Michelle Williams;
Η Michelle Williams βρήκε ξανά τον έρωτα στο πλευρό ενός μουσικού!

Ο υπέροχος Heath Ledger, που αυτοκτόνησε το 2008, πέρασε τρία χρόνια απόλυτης ευτυχίας με την επίσης ηθοποιό Michelle Williams. Παρ΄όλο που οι δυο τους χώρισαν ένα χρόνο πριν τον άδικο χαμό του, είχαν διατηρήσει εξαιρετικές σχέσεις και μεγάλωναν μαζί μια κόρη, την 12χρονη σήμερα Matilda.

Όταν τα νέα του μυστικού γάμου της Michelle Williams, με τον μουσικό Phil Elverum, κυκλοφόρησαν την προηγούμενη εβδομάδα, κανείς δεν περίμενε την αντίδραση που θα είχε σε αυτό το γεγονός η οικογένεια του πρώην συζύγου και πατέρα του παιδιού της.

Μιλώντας στην αυστραλιανή εφημερίδα The Goss, ο πατέρας του Heath, Kim Ledger δήλωσε εκ μέρους όλης της οικογένειας «Είμαστε πολύ χαρούμενοι, είναι υπέροχο! Η ίδια δεν θέλει να μιλάει για την ιδιωτική της ζωή για αυτό δεν θέλω να κάνω πολλά σχόλια, αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι για εκείνη».

Ο Kim δήλωσε ακόμα πως σύντομα θα γνωρίσει τον νέο σύζυγο της Michelle κάτι που, μιας και η εγγονή του είναι πλέον θετή κόρη του Elverum, δεν είναι και τόσο παράξενο! Με τέτοιο πεθερό, τυχερή η Michelle!!!

Διάβασε εδώ τα πάντα για τον μυστικό γάμο της Michelle Williams