Kate Middleton: Στηρίζει ψυχολογικά την Meghan για να ανταπεξέλθει στο σκάνδαλο με τον πατέρα της!

31.07.2018
Kate Middleton: Στηρίζει ψυχολογικά την Meghan για να ανταπεξέλθει στο σκάνδαλο με τον πατέρα της!
Όλο και πιο προκλητική γίνεται η στάση του Thomas Markle, πατέρα της Meghan!

Μπορεί η Meghan να πλέει σε πελάγη ευτυχίας με τον νέο της σύζυγο αλλά και το νέο τους... εξοχικό στο Windsor, όμως δεν είναι όλα ρόδινα στη ζωή της. Ο πατέρας της Thomas δεν έχει σταματήσει στιγμή να προκαλεί με δηλώσεις, συνεντεύξεις και σκληρές κουβέντες για το Παλάτι και την κόρη του, ισχυριζόμενος πως "μπορεί να καταλάβει οτι το χαμόγελό της δεν είναι αληθινό" και πως "το Παλάτι τον εξαπατά".

Το παραλήρημα του αδίστακτου Markle έφτασε στο απόγειό του αυτό το Σαββατοκύριακο με μία 9ωρη συνέντευξη στην DailyMail στην οποία δήλωσε μελοδραματικά πως "ίσως θα ήταν καλύτερα να είχα πεθάνει"...

Σε όλη αυτή την αναταραχή το Παλάτι αλλά και η Meghan έχουν ως τώρα απαντήσει με παγερή αδιαφορία χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν τους αγγίζει. Σύμφωνα με πηγές, λοιπόν, η Meghan έχει βρει ένα φιλικό αυτί μέσα στο Παλάτι, στο πρόσωπο της συνυφάδας της, Kate Middleton.

"Η Kate καταλαβαίνει τι περνάει η Meghan. Η οικογένειά της έχει γίνει πολλές φορές πρωτοσέλιδο στις φυλλάδες και ξέρει ότι είναι πολύ άσχημο. Προσπαθεί να είναι καλή με τη Meghan και να την προσέχει" δήλωσε η πηγή του Παλατιού στο Vanity Fair.

Η Δούκισσα του Campbridge υποστηρίζει από την αρχή τη σχέση του Πρίγκιπα Harry με τη Meghan Markle. Ο ίδιος μάλιστα, ήθελε να έχει τη στήριξη και την αποδοχή της αφού οι δυο τους έχουν έρθει κοντά τα τελευταία χρόνια και εκείνη τον έχει συμβουλεύσει και στηρίξει πολύ. Πλέον, η Kate λειτουργεί σαν "μεγάλη αδερφή" όχι μονάχα στον Harry αλλά και στην Meghan.

Παρ'όλο που το πρόγραμμα της Kate είναι πολύ δύσκολο, με τρία πλέον παιδιά και διάφορες υποχρεώσεις, η ίδια προσπαθεί να βρίσκει χρόνο για την Meghan, ιδίως αφού κατανοεί την πίεση που της ασκεί η κατάσταση με τον πατέρα της!