Ο Πρίγκιπας Harry είπε αυτό που κανείς δεν περίμενε για την Camilla Parker

01.08.2018
Ο Πρίγκιπας Harry είπε αυτό που κανείς δεν περίμενε για την Camilla Parker
Το ερωτικό τρίγωνο Camilla Parker - Prince Charles – Diana, υπήρξε ανέκαθεν ένα θέμα προ συζήτηση στη Βρετανία, πράγμα φυσιολογικό αν σκεφτούμε πως το σκάνδαλο της εξωσυζυγικής σχέσης του βασιλικού γόνου με την Parker, δεν θα μπορούσε να περάσει στα ψιλά.

Μπορεί οι δυο τους να κατέληξαν και επίσημα ζευγάρι, δεν είναι λίγοι οι Βρετανοί, όμως, που δεν της συγχώρησαν ποτέ το ότι πήρε τη θέση της αγαπημένης πριγκίπισσας του λαού, Diana.

Για πολλούς, μέχρι σήμερα η Camilla δεν είναι παρά η γυναίκα που διέλυσε τον γάμο του βασιλικού ζευγαριού, με τα κουτσομπολιά και τα αρνητικά σχόλια να εξακολουθούν να υφίστανται ακόμα και μετά τα 13 χρόνια γάμου τους.

Διαβάστε ακόμα: "Άρχοντας" ο πρίγκιπας Κάρολος!

Και ενώ οι φήμες θέλουν τόσο τον πρίγκιπα William όσο και τον πρίγκιπα Harry να μην έχουν μέσα στην καρδιά τους την Parker, o σύζυγος της Meghan Markle κάνει τη διαφορά με όσα γράφει στη βιογραφία του με τίτλο «Harry: Συζητήσεις με τον Πρίγκιπα».

«Για να είμαι ειλικρινής η Camilla ήταν πάντα κοντά σ’ εμένα και τον William. Δεν είναι κακιά μητριά. Κοιτάξτε σε τι δύσκολη θέση βρίσκεται. Μην λυπάστε εμένα και τον William, αυτήν να λυπάστε. Είναι μια υπέροχη γυναίκα κι έκανε τον πατέρα μας πολύ, πολύ ευτυχισμένο, πράγμα που είναι και το σημαντικότερο. Ο William κι εγώ την αγαπάμε», υποστηρίζει με όλους εμάς να απορούμε:

Μα τέτοια ανωτερότητα βρε Harry;