Απίστευτο: Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ταξιδεύει Β' θέση

07.05.2014
Σκέψου, λέει, να πετάς με αεροπλάνο και να βλέπεις εκεί, δίπλα σου έναν ζωντανό πρίγκιπα. Και όχι στην μπίζνες θέση. Απίστευτο κι όμως αληθινό.

Η φωτογραφία που βλέπετε στην αρχή του θέματος είναι πέρα για πέρα πραγματική και τις τελευταίες ώρες έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου καθώς απεικονίζει τον δεύτερο στη σειρά για τη διαδοχή του βρετανικού θρόνου να ταξιδεύει με αεροπλάνο στην οικονομική θέση, σαν… "κοινός θνητός".

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ (prince William) βρέθηκε στο Μέμφις του Τενεσί για τον γάμο του φίλου του, Γκάι Πέλι (Guy Pelly) και επέστρεψε στο Ντάλας με πτήση της American Airlines.

Οι επιβάτες της πτήσης τα έχασαν όταν αντιλήφθηκαν ότι συνταξιδεύουν με έναν γαλαζοαίματο και όπως ήταν φυσικό, οι φωτογραφίες στα σόσιαλ μίντια δεν άργησαν.

"Ακόμη είμαι εντυπωσιασμένος. #Prince William πετά ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ. Πραγματικά πολύ σεμνό/εντυπωσιακό. Ποιος να το ήξερε;", γράφει ο Έλι Ρος (Eli Ross) ρεπόρτερ των σταθμών Local 24 News και CW 30 του Τενεσί.

Η θέση του Γουίλιαμ ήταν στο παράθυρο και λέγεται ότι παρήγγειλε μόνο νερό κατά τη διάρκεια της 1,5 ώρας εσωτερικής πτήσης.